Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑναστασιάδης: Τραγική η κατάσταση στις Κυπριακές Αερογραμμές
Πρόεδρος ΔΗΣΥ

Αναστασιάδης: Τραγική η κατάσταση στις Κυπριακές Αερογραμμές

“Τραγική” χαρακτήρισε την κατάσταση στις Κυπριακές Αερογραμμές ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης, δηλώνοντας ότι, πέραν της εγγραφής θέματος στη Βουλή, ο ΔΗΣΥ θα ζητήσει όπως, «εάν είναι δυνατό να δίδεται και ανά τρίμηνο έκθεση για το τί ακριβώς και πώς ενεργεί το Διοικητικό Συμβούλιο…

“Τραγική” χαρακτήρισε την κατάσταση στις Κυπριακές Αερογραμμές ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης, δηλώνοντας ότι, πέραν της εγγραφής θέματος στη Βουλή, ο ΔΗΣΥ θα ζητήσει όπως, «εάν είναι δυνατό να<...> δίδεται και ανά τρίμηνο έκθεση για το τί ακριβώς και πώς ενεργεί το Διοικητικό Συμβούλιο προς την κατεύθυνση διάσωσης της εταιρείας».

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ είχε την Δευτέρα 6 Αυγούστου συνάντηση στα γραφεία του κόμματος με αντιπροσωπεία της Παγκύπριας Συντεχνίας Πιλότων, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για θέματα συλλογικών συμβάσεων και του σχεδίου αναδιάρθρωσης της εταιρείας.

«Κατά τη συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΣΥΠΙ, είχα την ευκαιρία», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο κ. Αναστασιάδης, «να ακούσω τους προβληματισμούς των πιλότων των Κυπριακών Αερογραμμών».

«Ειλικρινά», πρόσθεσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, «με πολλή ανησυχία πληροφορούμαστε το γεγονός πως το στρατηγικό σχέδιο διάσωσης των Κυπριακών Αερογραμμών φαίνεται είτε να μην εφαρμόζεται είτε να εφαρμόζεται κατά τρόπο εντελώς αντίθετο από ό,τι θα ανέμενε κανένας».

«Εχουμε ενημερώσει για τα θέματα, τα οποία μας απασχολούν», δήλωσε ο Πρόεδρος της ΠΑΣΥΠΙ Αντης Γεωργίου, διευκρινίζοντας πως αυτά αφορούν «την επιβίωση της εταιρείας και θέματα των συλλογικών συμβάσεων».

Σε ερώτηση για το πόση είναι η ζημιά αντί του κέρδους που θα προέκυπτε σύμφωνα με το στρατηγικό σχέδιο της εταιρείας, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Συντεχνίας Κυριάκος Χαραλάμπους ανέφερε ότι οι προβλέψεις του σχεδίου αναδιάρθρωσης της εταιρείας έκαναν λόγο για κέρδη το 2006 σε ποσοστό 0,05% και για το 2007 1,3% επί του συνόλου των εργασιών της εταιρείας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024