Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑναβαθμισμένη ηλεκτρονική υπηρεσία επιλογής θέσεων από την Singapore Airlines

Αναβαθμισμένη ηλεκτρονική υπηρεσία επιλογής θέσεων από την Singapore Airlines

Τη δυνατότητα να επιλέξουν μόνοι τους τη θέση που θα καθίσουν, έχουν πλέον οι επιβάτες των πτήσεων της Singapore Airlines, που έχουν κάνει ηλεκτρονικά την κράτησή τους, αφού η αναβαθμισμένη […]

Τη δυνατότητα να επιλέξουν μόνοι τους τη θέση που θα καθίσουν, έχουν πλέον οι επιβάτες των πτήσεων της<...> Singapore Airlines, που έχουν κάνει ηλεκτρονικά την κράτησή τους, αφού η αναβαθμισμένη υπηρεσία επιλογής θέσεων ηλεκτρονικά είναι ήδη σε λειτουργία.

Ειδικότερα, ο πελάτης, που κάνει κράτηση και πληρώνει για την πτήση του στην ιστοσελίδα της Singapore Airlines, μπορεί πλέον να επιλέξει μεταξύ των θέσεων, που είναι διαθέσιμες την ώρα που πραγματοποιεί την κράτηση. Μέχρι σήμερα, οι πελάτες είχαν τη δυνατότητα της επιλογής μεταξύ θέσης σε διάδρομο ή σε παράθυρο.

Να σημειωθεί ότι αυτή η ηλεκτρονική υπηρεσία διατίθεται σε όλες τις πτήσεις, που εκτελούνται από τη Singapore Airlines, εκτός από τις πτήσεις Σιγκαπούρης – Κουάλα Λουμπούρ και αντίστροφα, όπου ισχύει απλώς η γενική επιλογή θέσης. Επίσης, η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη στις πτήσεις, που εκτελούνται με αεροσκάφος άλλης αεροπορικής εταιρίας με την οποία η SIA έχει κοινούς κωδικούς δρομολογίων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024