Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑνοιχτή πάντα η επαναφορά της ΟΑ στο δημόσιο, δηλώνει το ΚΚΕ
Δηλώσεις της Αλ. Παπαρήγα μετά τη συνάντηση με αντιπροσωπεία της ΟΣΠΑ

Ανοιχτή πάντα η επαναφορά της ΟΑ στο δημόσιο, δηλώνει το ΚΚΕ

Όπως δήλωσε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, κα Αλέκα Παπαρήγα ύστερα από τη συνάντηση που είχε με αντιπροσώπους της ΟΣΠΑ< “παραμένει πάντα ανοιχτό το θέμα της Ολυμπιακής Αεροπορίας ως δημόσιου […]

Όπως δήλωσε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, κα Αλέκα Παπαρήγα ύστερα από τη συνάντηση που είχε<...> με αντιπροσώπους της ΟΣΠΑ< “παραμένει πάντα ανοιχτό το θέμα της Ολυμπιακής Αεροπορίας ως δημόσιου αερομεταφορέα που λειτουργεί για το λαϊκό συμφέρον. Δεν πρόκειται να κλείσουμε τη σελίδα οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρξει, ιδιωτικοποίηση, και οποιοσδήποτε κι αν είναι ο αγοραστής. Ανοιχτό πάντα παραμένει το θέμα της επαναφοράς στο δημόσιο, στο λαϊκό τομέα οικονομίας. Ταυτόχρονα, παρακολουθώντας τις εξελίξεις είμαστε αποφασισμένοι να παρέμβουμε υπέρ των συμφερόντων των εργαζομένων, γιατί ξέρουμε πολύ καλά ότι αυτός που αγοράζει την Ολυμπιακή, όχι μόνο θα κερδίσει από την ίδια την αγορά, αλλά θα υπάρχουν σοβαρές συνέπειες στις εργασιακές σχέσεις και σε ό,τι έχει υποσχεθεί ανέξοδα η κυβέρνηση στους ίδιους τους εργαζόμενους”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023
18/09/2023
15/09/2023