Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑπέκτησε όνομα η νέα αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους της British Midland

Απέκτησε όνομα η νέα αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους της British Midland

Η νέα αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους που δημιούργησε η εταιρία British Midland με στόχο να ανταγωνισθεί τις υπόλοιπες εταιρίες χαμηλού κόστους που πετούν από την Μεγάλη Βρετανία και ιδίως της […]

Η νέα αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους που δημιούργησε η εταιρία British Midland<.> με στόχο να ανταγωνισθεί τις υπόλοιπες εταιρίες χαμηλού κόστους<...> που πετούν από την Μεγάλη Βρετανία και ιδίως της GO, απέκτησε όνομα και θα λέγεται bmibaby<.>.

Αυτό, λοιπόν, το 'μωρό' θα ξεκινήσει τις πτήσεις του από το αεροδρόμιο East Midlands Airport στις 23 Μαρτίου 2002.

Ο γενικός διευθυντής της εταιρίας Tony Davis ανακοίνωσε ότι η ανταπόκριση του κοινού ήταν πολύ μεγάλη και ελπίζει να μπορέσει σύντομα να αυξήσει τους προορισμούς που θα πετά η εταιρία.

Επίσης, δήλωσε ότι με ανυπομονησία περιμένει να δει τα αποτελέσματα του ανταγωνισμού που θα δημιουργηθεί μεταξύ των αεροπορικών εταιριών χαμηλού κόστους στο East Midlands, και προκάλεσε την Go να σταματήσει τους ρητορισμούς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024