Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑπευθείας πτήσεις από Στοκχόλμη προς Βηρυτό και Αθήνα από την Viking Airlines

Απευθείας πτήσεις από Στοκχόλμη προς Βηρυτό και Αθήνα από την Viking Airlines

Προγραμματισμένες απευθείας πτήσεις από τη Στοκχόλμη προς τη Βηρυτό και την Αθήνα ανακοίνωσε ότι ξεκινάαπό 16 και 31 Μαρτίου αντίστοιχα η σουηδική αεροπορική εταιρία Viking Airlines. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εβδομαδιαίες […]

Προγραμματισμένες απευθείας πτήσεις από τη Στοκχόλμη προς τη Βηρυτό και την Αθήνα ανακοίνωσε ότι ξεκινά<...>από 16 και 31 Μαρτίου αντίστοιχα η σουηδική αεροπορική εταιρία Viking Airlines.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εβδομαδιαίες πτήσεις προς την Αθήνα, που θα αναχωρούν από την Στοκχόλμη την Παρασκευή και από την Αθήνα την Τρίτη. Το πρόγραμμα πτήσεων για την Αθήνα αποσκοπεί στην κάλυψη των αναγκών των ταξιδιωτών του Σαββατοκύριακου, όπως επίσης και αυτών που θέλουν να ανακαλύψουν το Ελληνικό αρχιπέλαγος μόνοι τους. Ακόμα, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, θα υπάρχουν διαθέσιμες και πτήσεις από τη Σαντορίνη για Στοκχόλμη, αυξάνοντας έτσι τις επιλογές του κοινού.

Οι πτήσεις, από την άλλη, μεταξύ Στοκχόλμης και Βηρυτού θα εκτελούνται κάθε Πέμπτη.

Σημειώνεται ότι η εταιρία Viking Airlines ξεκίνησε τη λειτουργία της στις 10 Μαΐου 2003, έχοντας έδρα στη Στοκχόλμη και αεροπορικές βάσεις στο Ηράκλειο της Κρήτης, την Αθήνα και το Μάντσεστερ, ενώ εκτελεί πτήσεις τσάρτερ κατόπιν συνεργασίας με tour operators από όλη την Ευρώπη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024