Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑτύχημα εν πτήσει σε αεροσκάφος των Vietnam Airlines με 24 τραυματίες
Ατύχημα σε αεροδρόμιο Ρουασί Σαρλ ντε Γκολ του Παρισιού

Ατύχημα εν πτήσει σε αεροσκάφος των Vietnam Airlines με 24 τραυματίες

Είκοσι τέσσερις επιβάτες αεροσκάφους των Vietnam Airlines, το οποίο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ρουασί Σαρλ ντε Γκολ του Παρισιού χθες το πρωί, τραυματίστηκαν και οκτώ διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, ύστερα από ατύχημα […]

Είκοσι τέσσερις επιβάτες αεροσκάφους των Vietnam Airlines, το οποίο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ρουασί Σαρλ ντε Γκολ του Παρισιού χθες το πρωί, τραυματίστηκαν<...> και οκτώ διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, ύστερα από ατύχημα που σημειώθηκε κατά την πτήση, ανακοίνωσαν πηγές του αερολιμένα.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, τα αίτια του ατυχήματος δεν έχουν διευκρινιστεί, σύμφωνα με εκπρόσωπο του αεροδρομίου. “Μπορεί να οφείλεται σε κενό αέρος”, ανέφερε πηγή του αερολιμένα. Η βαρύτητα της κατάστασης των τραυματιών που νοσηλεύονται δεν έχει διευκρινιστεί. Σύμφωνα με τις δύο πηγές του αεροδρομίου, αρκετοί νοσηλευόμενοι φέρουν μώλωπες και κατάγματα.

Μόλις προσγειώθηκε το αεροσκάφος, γύρω στις 07:15 τοπική ώρα, στο σημείο αυτό έσπευσαν η πυροσβεστική του αεροδρομίου και δύναμη της χωροφυλακής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024