Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑυξάνονται τα δρομολόγια των Ολυμπιακών Αερογραμμών με προορισμό τη Κωνσταντινούπολη

Αυξάνονται τα δρομολόγια των Ολυμπιακών Αερογραμμών με προορισμό τη Κωνσταντινούπολη

Στη προσπάθεια τους να βελτιώσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους και να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις της παγκόσμιας αγοράς, οι Ολυμπιακές Αερογραμμές, ΟΑ, ανακοινώνουν την ενίσχυση της παρουσίας τους στη γραμμή […]

Στη προσπάθεια τους να βελτιώσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους και να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις της παγκόσμιας αγοράς,<...> οι Ολυμπιακές Αερογραμμές, ΟΑ, ανακοινώνουν την ενίσχυση της παρουσίας τους στη γραμμή Αθηνών – Kωνσταντινούπολης, με την ένταξη στο πρόγραμμα τους 2 επιπλέον απογευματινών δρομολογίων από 29 Σεπτεμβρίου 2004. Έτσι, εκτός από το καθημερινό πρωινό δρομολόγιο από Αθήνα, απογευματινά δρομολόγια προς Κωνσταντινούπολη προσφέρονται τις ημέρες Τρίτη, Τετάρτη (νέα), Παρασκευή, Σάββατο (νέα) και Κυριακή.

Να τονιστεί ότι εκτός από τις παραπάνω 12 προγραμματισμένες πτήσεις Αθήνα – Κωνσταντινούπολη – Αθήνα, θα εξακολουθήσει να εξυπηρετείται και η διαδρομή Θεσσαλονίκη – Κωνσταντινούπολη – Θεσσαλονίκη, όπως πριν κάθε Δευτέρα και Πέμπτη.

Αυτή η κίνηση της εταιρίας είχε ως σκοπό αφενός να εξυπηρετήσει τον επιχειρηματικό κόσμο που, θα μπορεί να αξιοποιεί όλη τη διάρκεια της ημέρας και να επιστρέφει αργά το βράδυ, με μείωση των εξόδων παραμονής, και αφετέρου την τουριστική κίνηση, που θα αξιοποιεί καλύτερα τον χρόνο της καθώς θα έχει εναλλακτικό δρομολόγιο επιστροφής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024