Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileBritish Airways: Νέα υπηρεσία δικτυακού check-in

British Airways: Νέα υπηρεσία δικτυακού check-in

Η British Airways στην προσπάθεια της να περιορίσει το χρόνο παρουσίας των επιβατών πριν από την πτήση και να διευκολύνει τις διαδικασίες αναχώρησης, ενεργοποίησε την υπηρεσία check-in και μέσω του […]

Η British Airways<.> στην προσπάθεια της να περιορίσει το χρόνο παρουσίας των επιβατών πριν από την πτήση και να διευκολύνει<...> τις διαδικασίες αναχώρησης, ενεργοποίησε την υπηρεσία check-in και μέσω του Internet.

Η υπηρεσία αυτή προσφέρεται στα μέλη του executive club, που πέρα από τα υπόλοιπα προνόμια τους τώρα εξασφαλίζουν και μπόνους 500 μίλια σε κάθε πτήση που πραγματοποιούν μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

'Οι επιχειρήσεις και τα στελέχη που επενδύουν μεγάλο μέρος από το χρόνο τους σε αεροπορικά ταξίδια, αναγνωρίζουν ότι μια από τις σημαντικότερες παραμέτρους βελτίωσης παραμένει η ταχύτητα στο έδαφος', τόνισε ο κ. Βασίλης Δάλλαρης, γενικός διευθυντής Ελλάδας και Κύπρου της British Airways. 'Το check-in διαμέσου δικτύου την αυξάνει σημαντικά μειώνοντας δραστικά από την άλλη το χρόνο φυσικής τους παρουσίας πριν από την πτήση, ώστε να τον αφιερώσο0υν καταλληλότερα στο κυρίως αντικείμενο του ταξιδιού τους. Επιπλέον, η διαδικασία παραμένει από τα πιο διακεκριμένα παραδείγματα βελτίωσης των υπηρεσιών μας και λειτουργίας της British Airways σε ψηφιακό περιβάλλον΄, πρόσθεσε.

Η υπηρεσία σχεδιάστηκε ώστε να δίνει πρωτοβουλίες επιλογών στους επιβάτες, χρησιμοποιώντας μερικές από τις πιο προωθημένες τεχνολογικές εφαρμογές παγκοσμίως. Η επιλογή θέσης εξαρτάται αποκλειστικά από τον επιβάτη και η υποβολή των τυπικών δελτίων αναχώρησης είναι πλέον διαδικασίες που ολοκληρώνονται πριν από την άφιξη στο αεροδρόμιο. Τέλος. Οι κάρτες επιβίβασης παραδίδονται είτε σε ειδικά εκδοτήρια είτε στις αυτόματες μηχανές που βρίσκονται στις αίθουσες του αεροδρομίου.

Επιπλέον, οι κρατήσεις διαμέσου δικτύου μπορεί να πραγματοποιηθούν ως και 24 ώρες πριν από την αναχώρηση της πτήσης ενώ η πίστωση του συνολικού μπόνους θα πραγματοποιηθεί με την λήξη της προθεσμίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024