Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςBritish και Singapore… μάχη για την πρώτη θέση

British και Singapore… μάχη για την πρώτη θέση

Στα δικαστήρια απειλεί να στείλει η British Airways την Singapore Airlines με την αιτιολογία ότι ο ασιατικός αερομεταφορές αντέγραψε την πρώτη θέση των βρετανών. Η BA απαιτεί από την SIA […]

Στα δικαστήρια απειλεί να στείλει η British<.> Airways την Singapore<.> Airlines με την αιτιολογία ότι ο ασιατικός αερομεταφορές αντέγραψε την πρώτη θέση των βρετανών.
Η BA απαιτεί από την SIA να αλλάξει τα καθίσματα που χρησιμοποιεί στην πρώτη θέση και να πληρώσει αποζημίωση για τη ζημιά που της προξενεί, αλλιώς θα προβεί σε δικαστικές ενέργειες.
Η SIA παρουσίασε την καινούργια πρώτη θέση της τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά σύμφωνα με τους δικηγόρους της BA, πρόκειται για αντιγραφή της αντίστοιχης θέσης της BA η οποία έχει παρουσιάσει από το 1996 την καινοτομία με τα καθίσματα-κρεβάτια, της οποίας μάλιστα τα δικαιώματα προστατεύει.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024