Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΧωρίς κανένα πρόβλημα η υιοθέτηση του Amadeus Altea Inventory από την Etihad Airways

Χωρίς κανένα πρόβλημα η υιοθέτηση του Amadeus Altea Inventory από την Etihad Airways

Την επιτυχημένη υιοθέτηση του Amadeus Altea Inventory ανακοίνωσαν χτες η Amadeus, η κορυφαία εταιρία τεχνολογικών λύσεων για την τουριστική βιομηχανία και η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέαςτων Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. […]

Την επιτυχημένη υιοθέτηση του Amadeus Altea Inventory ανακοίνωσαν χτες η Amadeus, η κορυφαία εταιρία τεχνολογικών λύσεων για την τουριστική βιομηχανία και η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας<...>των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Όπως ανακοίνωσαν οι δύο εταιρίες, η μετάβαση στο Amadeus Altea Inventory ολοκληρώθηκε σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και χωρίς καμία παρεμβολή στα εσωτερικά συστήματα και στις επιχειρησιακές διαδικασίες της Etihad.

Ο κ. Ali Saleh, υπεύθυνος διαχείρισης εσόδων της Etihad Airways ανέφερε σχετικά: “Η Etihad προσέθεσε 37 νέους προορισμούς τους τελευταίους μήνες. Για να υποστηρίξουμε μια τέτοια ραγδαία επέκταση, έπρεπε να διαθέτουμε την τελευταία ΙΤ πλατφόρμα που θα μας επιτρέψει να υλοποιήσουμε τους εμπορικούς μας στόχους. Μεταφέραμε τα κύρια συστήματά μας χωρίς κανένα πρόβλημα χάρη στον ακριβή προγραμματισμό και την άριστη ολοκλήρωση της εφαρμογής της Amadeus”.

Η Etihad Airways χρησιμοποιεί το Amadeus Altea Inventory για τη διαχείριση και τον έλεγχο του inventory, τις αλλαγές δρομολογίων, τις αλλαγές διαμονής επιβατών, για αιτήματα ειδικών υπηρεσιών και λειτουργίες yield management. Οι βελτιωμένες δυνατότητες στην λήψη αποφάσεων θα επιτρέψει στην αεροπορική εταιρία να αυξήσει την απόδοση και να μειώσει το λειτουργικό της κόστος.

Ο κ. Frederic Spagnou, αντιπρόεδρος του Airline Business Group της Amadeus σχολίασε: “Η Amadeus έχει δεσμευτεί στο να παρέχει βοήθεια σε όλες τις αεροπορικές εταιρίες να εφαρμόζουν την επιχειρησιακή τους στρατηγική με τον πιο αποτελεσματικό και ευέλικτο τρόπο, διαχειριζόμενη τις ανάγκες τους σε ένα ασφαλές ΙΤ περιβάλλον. Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με αυτή την συνεργασία και την κοινή μας προσπάθεια με την ομάδα της Etihad, η οποία κατέστησε δυνατή την ταχύτατη και πλήρως ελεγχόμενη μετάβαση στο Amadeus Altea Inventory”.

Η ομαλή υιοθέτηση της συγκεκριμένης υπηρεσίας, ολοκληρώθηκε σε διάστημα 9 μηνών και αποτελεί τμήμα ενός ευρύτερου εκσυγχρονισμού του ΙΤ προγράμματος της Etihad, που περιλαμβάνει την υιοθέτηση του Amadeus e-Ticket Server, της λειτουργίας interline e-ticket, του συστήματος Departure Control και την λειτουργία κρατήσεων online που θα ενισχύσει τον εμπορικό διαδικτυακό χώρο της εταιρίας.

Η Etihad αποτελεί μία από τις 28 αεροπορικές εταιρίες παγκοσμίως που έχουν επιλέξει το σύστημα Altea CMS, την ΙΤ πλατφόρμα επόμενης γενιάς για τη διαχείριση επιβατών. Μέχρι αυτή τη στιγμή, το Altea Reservation χρησιμοποιείται από περισσότερες από 150 αεροπορικές εταιρίες με στόχο την ενίσχυση των πωλήσεων τους και των λειτουργιών κρατήσεων. Το Altea Inventory χρησιμοποιείται ήδη από κορυφαίες αεροπορικές εταιρίες, όπως οι British Airways, Qantas και Finnair.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024