Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΧωρίς προβλήματα η πρώτη μέρα λειτουργίας της US Airways

Χωρίς προβλήματα η πρώτη μέρα λειτουργίας της US Airways

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρίας US Airways, η πρώτη μέρα λειτουργίας της, υπό τους όρους του Άρθρου 11, κύλησε κανονικά. Η ανακοίνωση αναφέρει ότι το 97% των πτήσεων της […]

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρίας US Airways<.>, η πρώτη μέρα λειτουργίας της, υπό τους όρους του Άρθρου 11<...>, κύλησε κανονικά. Η ανακοίνωση αναφέρει ότι το 97% των πτήσεων της έγιναν χωρίς καμία καθυστέρηση, λαμβάνοντας μάλιστα 12% περισσότερα τηλέφωνα από ότι αναμενόταν, και χωρίς παράπονα από μέρους των επιβατών για αναμονή.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας κ. David Siegel ότι η ομαλή λειτουργία είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς του προσωπικού και της εμπιστοσύνης που έχουν δείξει οι δανειστές της εταιρίας.

Χθες, μάλιστα το πρωί, το δικαστήριο αφού επιβεβαίωσε ότι η λειτουργία της εταιρίας συνεχίζεται κανονικά, έδωσε την συγκατάθεση του για την πληρωμή των μισθών, διαφόρων αποζημιώσεων προς το προσωπικό, και γενικά όλων των υποχρεώσεων της εταιρίας προς τους εργαζομένους της, οι οποίοι φθάνουν τα 40.000 άτομα. Επίσης, συμφώνησε με την εταιρία να συνεχισθούν τα προγράμματα μιλίων.

Τέλος, το δικαστήριο επέτρεψε την χρήση 75 εκατ. δολαρίων από την πρόσφατη χρηματοδότηση της εταιρίας με στόχο να συνεχισθεί η λειτουργία της, να πληρωθούν οι υπάλληλοι της, και να αγορασθούν οι αναγκαίες προμήθειες. Στις 26 Σεπτεμβρίου θα γίνει άλλη μια ακρόαση ενώπιον του δικαστηρίου για να εξετασθεί η χορήγηση των 500 εκατ. δολαρίων από τον όμιλο της Credit Suisse First Boston και Bank of America Corp., και ο δανεισμός από το Texas Pacific Group.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024