Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςCopa Airlines: Ξεκίνησε η κυκλοφορία του Copa Connect στο Priceline
Αεροπορική εταιρία

Copa Airlines: Ξεκίνησε η κυκλοφορία του Copa Connect στο Priceline

Copa Airlines

Η Priceline είναι το πρώτο διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο που συνδέεται με την Copa Airlines χρησιμοποιώντας το Copa Connect Direct, επιτρέποντας στην Priceline να παρέχει στους πελάτες της premium περιεχόμενο και ειδικούς ναύλους ταξιδιωτικών πρακτορείων χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση.

Η Priceline και η Copa Airlines ανακοινώνουν την κυκλοφορία του περιεχομένου Copa Connect στο Priceline. Η Priceline είναι το πρώτο διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο (OTA) που συνδέεται με την μεγάλη αεροπορική της Λατινικής Αμερικής, Copa χρησιμοποιώντας το Copa Connect Direct, ένα NDC API που επιτρέπει στην Priceline να παρέχει στους πελάτες της premium περιεχόμενο, παρεπόμενα και ειδικούς ναύλους ταξιδιωτικών πρακτορείων χωρίς την πρόσφατη επιβάρυνση ανάκτησης κόστους διανομής απλής μετάβασης στο GDS καναλιών.

«Πιστεύουμε ότι η τεχνολογία NDC θα δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες στις αεροπορικές εταιρείες, ώστε να προσφέρουν περισσότερα καινοτόμα προϊόντα μέσω βασικών συνεργατών, όπως η Priceline. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την Priceline στο πρόγραμμα Copa Connect NDC, το οποίο θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε το περιεχόμενό μας και περισσότερα οφέλη στους κοινούς πελάτες μας», δήλωσε ο Christophe Didier, VP of Global Sales and Distribution της Copa Airlines.

«Η νέα συνεργασία με την Copa Airlines θα μας βοηθήσει να εκπληρώσουμε την εταιρική μας αποστολή, παρέχοντας τις καλύτερες δυνατές προσφορές προς τον ταξιδιωτικό κλάδο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που εγκαινιάζουμε το Copa Connect για να προσφέρουμε περισσότερες αεροπορικές και βοηθητικές επιλογές για τους πελάτες μας», δήλωσε ο Matthew Bell, Global VP of Flights της Priceline.

Αναλυτικότερα, το Copa Connect είναι η πλατφόρμα, που παρέχει πρόσβαση στο καλύτερο περιεχόμενο και στις υπηρεσίες των ταξιδιωτικών πρακτορείων της Copa Airlines. Μέσω του Copa Connect, οι εταιρείες θα μπορούν να παρέχουν στους πελάτες τους καλύτερους ναύλους, αποκλειστικές προωθητικές ενέργειες πωλήσεων, πρόσβαση σε βοηθητικές υπηρεσίες και άλλα οφέλη, με πιο καινοτόμο και αποτελεσματικό τρόπο.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024