Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςCrossair: Αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με στόχο την ανάληψη των νέων ευθυνών

Crossair: Αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με στόχο την ανάληψη των νέων ευθυνών

Σήμερα συνεδριάζουν οι μέτοχοι της αεροπορικής εταιρίας Crossair με στόχο την απόφαση για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας ώστε η Crossair να αναδειχθεί ως ο νέος αερομεταφορέας της Ελβετίας, […]

Σήμερα συνεδριάζουν οι μέτοχοι της αεροπορικής εταιρίας Crossair<.> με στόχο την απόφαση για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας ώστε<...> η Crossair να αναδειχθεί ως ο νέος αερομεταφορέας της Ελβετίας, αναλαμβάνοντας από τον Απρίλιο τα δύο τρίτα του στόλου και των προορισμών της Swissair<.>.

Όσο για την Swissair, εξασφάλισε χρονικό περιθώριο έξι μηνών για προστασία από τους πιστωτές ύστερα από πρόσφατη απόφαση ελβετικού δικαστηρίου, η οποία ανοίγει το δρόμο για ομαλή μεταβίβαση των δραστηριοτήτων του ελβετικού αερομεταφορέα στην Crossair. Το ελβετικό κράτος, οι τοπικές αρχές οι τράπεζες UBS και Credit Suisse Group όπως και αρκετές άλλες ελβετικές εταιρίες χρηματοδότησαν σχέδιο σωτηρίας του τομέα αερομεταφορών της χώρας, ύψους 4,2 δισ. φράγκων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024