Τελευταία νέα
HomeΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςCyprus Airways: Αλλαγές στο Πρόγραμμα Πτήσεων
Αεροπορικές Εταιρίες

Cyprus Airways: Αλλαγές στο Πρόγραμμα Πτήσεων

Cyprus Airways

Η Cyprus Airways ενημερώνει για προσαρμογές στο πρόγραμμα πτήσεων λόγω καθυστερήσεων στην παράδοση νέων αεροσκαφών Airbus A220, ζητώντας συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Λάρνακα – Η Cyprus Airways εκφράζει βαθιά λύπη για τις αλλαγές που σημειώθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες και επιθυμεί να ενημερώσει τους πελάτες και συνεργάτες της ότι έχουν ολοκληρωθεί απαραίτητες προσαρμογές στο πρόγραμμα πτήσεων. Αυτές οι αλλαγές οφείλονται σε απρόβλεπτες καθυστερήσεις στην παράδοση των νέων αεροσκαφών Airbus A220. Αρχικά, τα αεροσκάφη αυτά ήταν προγραμματισμένα να ενταχθούν στον στόλο της εταιρίας εγκαίρως για την κορυφαία ταξιδιωτική περίοδο του καλοκαιριού στα τέλη Μαΐου. Ωστόσο, η παράδοση έχει αναβληθεί, επηρεάζοντας τις προγραμματισμένες λειτουργίες.

Η παγκόσμια αεροπορική βιομηχανία έχει επηρεαστεί σημαντικά από διαταραχές στην εφοδιαστική αλυσίδα καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024. Η πανδημία άφησε μακροχρόνιες επιπτώσεις στην παραγωγή και την εφοδιαστική αλυσίδα, οδηγώντας σε καθυστερήσεις στις παραδόσεις αεροσκαφών. Μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες (OEMs) και πάροχοι συντήρησης, επισκευής και ανακατασκευής (MRO) έχουν αντιμετωπίσει συνεχείς προκλήσεις λόγω έλλειψης εργατικού δυναμικού, σπανιότητας πρώτων υλών και αυξημένης ζήτησης. Αυτοί οι παράγοντες έχουν συνολικά επιβαρύνει την ικανότητα της βιομηχανίας να τηρεί τα χρονοδιαγράμματα παραδόσεων, επηρεάζοντας έτσι τις αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της Cyprus Airways.

Παρά τις προληπτικές προσπάθειες της Cyprus Airways για να μειωθεί ο αντίκτυπος αυτής της καθυστέρησης, συμπεριλαμβανομένων των εναλλακτικών λύσεων με ACMI και της στενής συνεργασίας με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, η τρέχουσα κατάσταση αναγκάζει την προσαρμγοή του προγράμματος τις τελευταίες εβδομάδες. “Αναγνωρίζουμε ότι αυτές οι αλλαγές μπορεί να έχουν προκαλέσει ταλαιπωρία και απογοήτευση, και ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη από όλους τους επηρεαζόμενους επιβάτες.”, τονίζει η ανακοίνωση.

Λεπτομέρειες των Αλλαγών στο Πρόγραμμα

Στις επηρεασμένες διαδρομές έγιναν προσαρμογές κυρίως με τη μορφή μειωμένων συχνοτήτων πτήσεων και όχι πλήρεις ακυρώσεις, ενώ η Cyprus Airways έκανε αυτές τις μειώσεις σε διαδρομές με εναλλακτικές ταξιδιωτικές επιλογές για να ελαχιστοποιήσουμε τις διαταραχές.

Όλοι οι επηρεασμένοι πελάτες έχουν λάβει ειδοποιήσεις με διαθέσιμες εναλλακτικές λύσεις, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών να επανακλείσουν σε άλλες πτήσεις ή να ζητήσουν πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρίας είναι αφοσιωμένη στο να βοηθήσει κάθε επηρεασμένο επιβάτη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου προσφέροντας διάφορες επιλογές για να διασφαλιστεί η ευελιξία και η ευκολία.

Βίκυ Καραντζαβέλου
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/07/2024
16/07/2024
15/07/2024
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024