Τελευταία νέα
HomeΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςCyprus Airways: Απευθείας πτήσεις Λάρνακα – Βαρκελώνη
Αεροπορικές Εταιρίες

Cyprus Airways: Απευθείας πτήσεις Λάρνακα – Βαρκελώνη

Cyprus Airways

Η Cyprus Airways ανακοινώνει νέες απευθείας πτήσεις από Λάρνακα προς Βαρκελώνη, δύο φορές την εβδομάδα από 3 Ιουλίου έως 18 Σεπτεμβρίου, ενισχύοντας τη συνδεσιμότητα και τις ταξιδιωτικές επιλογές.

Η Cyprus Airways είναι ενθουσιασμένη να ανακοινώσει την έναρξη των νέων απευθείας πτήσεων από τη Λάρνακα προς τη Βαρκελώνη, αρχής γενομένης από τις 3 Ιουλίου. Αυτή η νέα διαδρομή θα λειτουργεί δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Κυριακή, προσφέροντας στους επιβάτες μια βολική και άνετη ταξιδιωτική επιλογή προς μία από τις πιο ζωντανές πόλεις της Ευρώπης.

Οι πτήσεις θα εκτελούνται από τις 3 Ιουλίου έως τις 18 Σεπτεμβρίου, προσφέροντας στους ταξιδιώτες την τέλεια ευκαιρία να εξερευνήσουν την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της Βαρκελώνης, την εκπληκτική αρχιτεκτονική και τις όμορφες παραλίες κατά τη διάρκεια της κορυφαίας καλοκαιρινής περιόδου.

Πρόγραμμα Πτήσεων:

Αναχώρηση από Λάρνακα: Τετάρτη και Κυριακή
Επιστροφή από Βαρκελώνη: Τετάρτη και Κυριακή

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε το δίκτυό μας με την προσθήκη απευθείας πτήσεων προς τη Βαρκελώνη,” δήλωσε ο Καπ. Ανδρέας Γεωργίου, Υπεύθυνος Διαχειριστής της Cyprus Airways. “Αυτή η νέα διαδρομή όχι μόνο ενισχύει τη συνδεσιμότητα για τους επιβάτες μας, αλλά και ανοίγει νέες ευκαιρίες για επιχειρηματικά και αναψυχής ταξίδια μεταξύ Κύπρου και Ισπανίας. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας εξαιρετικές υπηρεσίες και μια άψογη ταξιδιωτική εμπειρία.”

Η Cyprus Airways άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο το 2016 όταν η Charlie Airlines Ltd απέκτησε τα δικαιώματα στο διακεκριμένο εμπορικό της όνομα για δέκα χρόνια. Σύμβολο αριστείας, η αεροπορική εταιρεία επιβεβαίωσε τη δέσμευσή της για ασφάλεια περνώντας την Επιχειρησιακή Ασφάλεια της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA) (IOSA) το 2018 και σύντομα μετά, εντάχθηκε στην ελίτ της κοινότητας IATA, υπογραμμίζοντας την αφοσίωσή της στα παγκόσμια πρότυπα αεροπορίας.

Καθώς το A220 απογειώνεται, η Cyprus Airways δεν πετάει απλά προς νέους ορίζοντες, αλλά επιβεβαιώνει επίσης τη δέσμευσή της για περιβαλλοντική ευθύνη. Με 25% μειωμένες εκπομπές CO2 και ένα επαναστατικό πρότυπο άνεσης επιβατών, το A220 σηματοδοτεί όχι μόνο το μέλλον μας αλλά και τη δέσμευσή μας για έναν πιο βιώσιμο κόσμο.

Ετικέτες
17/07/2024
16/07/2024
15/07/2024
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024