Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςCyprus Airways: Στρατηγική συνεργασία με την APG Hellas – Το μέλλον της αεροπορικής
Αεροπορική Εταιρία

Cyprus Airways: Στρατηγική συνεργασία με την APG Hellas – Το μέλλον της αεροπορικής

Η Cyprus Airways συνεργάζεται με την APG Hellas SA και παράλληλα εγκαινιάζει το νέο δρομολόγιο από την Λάρνακα για το Παρίσι.

Η Cyprus Airways, αναπτύσσει περαιτέρω τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες στην Ελλάδα και από την 1η Ιανουαρίου 2023 θα συνεργάζεται με την APG Hellas SA, η οποία θα είναι ο γενικός αντιπρόσωπος πωλήσεων (GSA), της εταιρίας, στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η APG Hellas θα παρέχει δραστηριότητες ανάπτυξης πωλήσεων, ευρεία υποστήριξη μάρκετινγκ, καθώς και υπηρεσίες κρατήσεων και έκδοσης εισιτηρίων.

Υπενθυμίζεται ότι η Cyprus Airways βρίσκεται σε στρατηγική θέση συνδέοντας την Ευρώπη με την Ασία, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Το διεθνές δίκτυο της αυτή τη στιγμή περιλαμβάνει την Αθήνα, το Τελ Αβίβ, την Βηρυτό, τη Ρώμη, το Παρίσι, το Ερεβάν και αρκετούς δημοφιλής προορισμούς στην Ελλάδα κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Στα πλαίσια της διεθνούς επέκτασής της, η Cyprus Airways εγκαινίασε το νέο δρομολόγιο από την Λάρνακα για το Παρίσι στις 21 Δεκεμβρίου 2022, με δύο πτήσεις την εβδομάδα. Το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται με αεροσκάφος Airbus A320 που προσφέρει 180 θέσεις.

Ενώ για το ερχόμενο καλοκαίρι ετοιμάζεται να προσθέσει πέντε νέους προορισμούς στο δίκτυο της, το Μιλάνο, την Ζυρίχη, την Πράγα, την Βασιλεία και το Κάϊρο.

  • Συγκεκριμένα, το επόμενο έτος η αεροπορική εταιρεία θα επαναφέρει δύο πτήσεις την εβδομάδα προς Πράγα, Ζυρίχη και Κάϊρο και, για πρώτη φορά θα εκτελεί δύο πτήσεις την εβδομάδα προς τη Βασιλεία.
  • Το Milan Bergamo θα εξυπηρετείται επίσης με δύο πτήσεις την εβδομάδα και με δυνατότητα αύξησης των πτήσεων σε τρεις φορές την εβδομάδα.
  • Το Παρίσι και η Ρώμη θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται όλο το καλοκαίρι μαζί με τη Σαντορίνη (δύο φορές την εβδομάδα), τη Σκιάθο (δύο φορές την εβδομάδα) και την Πρέβεζα (δύο φορές την εβδομάδα).
  • Η Κρήτη και η Ρόδος θα εξυπηρετούνται με τρεις πτήσεις την εβδομάδα, ενώ η Θεσσαλονίκη θα εξυπηρετείται καθημερινά.
  • Η Βηρυτός θα έχει καθημερινές πτήσεις, ενώ η σύνδεση με το Τελ Αβίβ θα αυξηθεί με έως και 10 πτήσεις την εβδομάδα.
  • Οι πτήσεις προς το Ερεβάν της Αρμενίας πρόκειται να αυξηθούν με έως και τέσσερις φορές την εβδομάδα, ενώ η Αθήνα θα εξυπηρετείται με έως και τρεις καθημερινές πτήσεις.

Ο κ. Κωσταντίνος Τσοβίλης, διευθύνων σύμβουλος της APG Hellas δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη νέα μας συνεργασία με την Cyprus Airways στην Ελλάδα και να γίνουμε συνεργάτης της συναρπαστικής στρατηγικής ανάπτυξης της αεροπορικής εταιρείας. Με τον τουρισμό στην Κύπρο να συνεχίζει να ανακάμπτει μετά την πανδημία, υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες για την ανάπτυξη της μακροπρόθεσμης εμπορικής υποστήριξης και της συνεργασίας της Cyprus Airways με την ελληνική αγορά. Η Κύπρος είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους Έλληνες, θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε την παρουσία της Cyprus Airways στην ελληνική αγορά και να αυξάνουμε τον αριθμό των επιβατών που επισκέπτονται την Κύπρο κάθε χρόνο».

Ο Paul Sies, διευθύνων σύμβουλος της Cyprus Airways δήλωσε: «Είμαστε βέβαιοι ότι η APG θα αναβαθμίσει την εξυπηρέτηση των πελατών της Cyprus Airways σε όλη την Ελλάδα με υψηλό επαγγελματισμό». Και προσθέτει: «Η εκτεταμένη επιτυχία τους στον κλάδο και η μακροχρόνια εμπειρία και τεχνογνωσία τους θα μας βοηθήσουν να εξυπηρετήσουμε καλύτερα αυτή την αγορά με το απαραίτητο τοπικό ταλέντο που εγγυάται τεχνογνωσία παγκόσμιας κλάσης».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024