Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔεκαέξι νέα αεροσκάφη για την Thai Airways

Δεκαέξι νέα αεροσκάφη για την Thai Airways

Δεκατρία νέα αεροσκάφη τύπου Airbus και τρία τύπου Boeing πρόκειται να αγοράσει η Thai Airways με στόχο την αντιμετώπιση της αυξημένης επιβατικής κίνησης, αλλά και των νέων δρομολογίων της. Η […]

Δεκατρία νέα αεροσκάφη τύπου Airbus και τρία τύπου Boeing πρόκειται να αγοράσει η Thai Airways<.> με<...> στόχο την αντιμετώπιση της αυξημένης επιβατικής κίνησης, αλλά και των νέων δρομολογίων της.

Η εταιρία θα λάβει κατά πάσα πιθανότητα την απόφαση για τον ακριβή αριθμό των αεροσκαφών που πρόκειται να αγοράσει την επόμενη εβδομάδα, ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρός της, Srisook Chandrangsu. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η αγορά αυτή των 16 αεροσκαφών θα είναι ύψους 2,5 δισ. δολ. ΗΠΑ.

Η αγορά των αεροσκαφών, όπως ανακοινώθηκε, θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα με πώληση των μετοχών της εταιρίας – περίπου 300 εκατ. νέες μετοχές – που θα τις αποφέρουν περίπου 257 εκατ. δολ.

Η Thai Airways χρειάζεται αυτά τα αεροσκάφη, προκειμένου να αυξήσει τα δρομολόγιά της στις ασιατικές χώρες, οι οποίες αναμένεται να εξελιχθούν στη μεγαλύτερη αγορά από αυτήν της Ευρώπης, κατά τα ερχόμενα χρόνια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024