Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔεν αυξάνει τις τιμές των εισιτηρίων η Ολυμπιακή Αεροπορία

Δεν αυξάνει τις τιμές των εισιτηρίων η Ολυμπιακή Αεροπορία

Σε ανακοίνωση της η Ολυμπιακή Αεροπορία διευκρινίζει ότι οι πρόσφατες ανακοινώσεις της σχετικά με τις προσφερόμενες τιμές σε προορισμούς εξωτερικού, όσο και την αναβάθμιση της παροχής υπηρεσιών προς το επιβατικό […]

Σε ανακοίνωση της η Ολυμπιακή Αεροπορία<.> διευκρινίζει ότι οι πρόσφατες ανακοινώσεις της σχετικά με τις προσφερόμενες τιμές<...> σε προορισμούς εξωτερικού, όσο και την αναβάθμιση της παροχής υπηρεσιών προς το επιβατικό της κοινό, δημιούργησαν προς στιγμή την εντύπωση και για αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων.

Η Ο.Α. επισημαίνει ότι η αναγκαιότητα των όποιων αυξήσεων θα είναι απόρροια μίας σειράς επιχειρησιακών σχεδιασμών και παρεμβάσεων και ότι όταν αυτές οι κινήσεις ευδοκιμήσουν, τότε η Διοίκηση του Ομίλου της Ο.Α.<.> θα καταθέσει προς έγκριση τις δικές της προτάσεις για αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων, προτάσεις με ανοιχτό χρονικό ορίζοντα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/10/2023
29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023