Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔεν μπαίνει σε καμία συμμαχία η Virgin Atlantic

Δεν μπαίνει σε καμία συμμαχία η Virgin Atlantic

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση του γενικού διευθυντή marketing της αεροπορικής εταιρίας Virgin Atlantic κ. Charlie McKee, στη συνέλευση του Chartered Institute of Marketing Travel Industry Group, στο Λονδίνο, η Virgin […]

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση του γενικού διευθυντή marketing της αεροπορικής εταιρίας Virgin Atlantic κ. Charlie McKee, στη συνέλευση του Chartered Institute of Marketing Travel Industry Group, στο Λονδίνο, η Virgin Atlantic έχει οριστικά αποφασίσει να μην μπει σε κανενός είδους συμμαχία<.>.
Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε ότι συμμαχίες σαν την Oneworld, την Star Alliance, και την Qualiflyer είναι κακές για τον επιβάτη. «Αυτή την στιγμή είμαστε μια αεροπορική εταιρία που δεν έχει ενταχθεί σε καμιά συμμαχία. Πιστεύουμε ότι οι συμμαχίες είναι λύκοι ντυμένοι με ρούχα αρνιών. Ούτε οι επιβάτες, αλλά ούτε και οι αεροπορικές εταιρίες δεν απολαμβάνουν την καλύτερη εξυπηρέτηση από τις συμμαχίες», συμπλήρωσε ο κ. McKee.
Παρόλα αυτή η Virgin Atlantic έχει υπογράψει συμφωνία κοινών κωδικών πτήσεων με την Continental Airlines στις υπερατλαντικές πτήσεις και με την Malaysia Airlines για την Kuala Lumpur.
Όμως ο κ. McKee ανέφερε ότι τέτοιου είδους συμφωνίες δεν είναι το ίδιο με τις συμμαχίες. «Είναι απλώς μια συμφωνία διακίνησης, όπου η αεροπορική εταιρία έχει αγοράσει έναν αριθμό θέσεων από εμάς», δήλωσε ο κ. McKee.
Η Virgin Atlantic θα μείνει ανεξάρτητη όσο βέβαια υποστηρίζεται από το επιβατικό κοινό, και όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. McKee θα εξαρτάται μόνο από αυτό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024