Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔεύτερη πτήση από τη Θεσσαλονίκη για την Alitalia

Δεύτερη πτήση από τη Θεσσαλονίκη για την Alitalia

Δεύτερο καθημερινό δρομολόγιο από τη Θεσσαλονίκη προς το Μιλάνο θα πραγματοποιεί η αεροπορική εταιρία Alitalia από την Τετάρτη 2 Ιουνίου. Έτσι, εκτός από την καθημερινή πρωινή πτήση που αναχωρεί στις […]

Δεύτερο καθημερινό δρομολόγιο από τη Θεσσαλονίκη προς το Μιλάνο θα πραγματοποιεί η αεροπορική εταιρία Alitalia από την Τετάρτη 2 Ιουνίου. Έτσι, εκτός από την καθημερινή πρωινή πτήση<.> που αναχωρεί στις 07:00, κάθε μεσημέρι -εκτός Πέμπτης- στις 14:20, αεροσκάφος της Alitalia θα απογειώνεται από το "Μακεδονία" με προορισμό το αεροδρόμιο του Μιλάνο, "Malpensa".
Ο γενικός διευθυντής Νοτιοανατολικής Ευρώπης και Μέσης Ανατολής της Alitalia, κ. Francesco Milazzi, αναφερόμενος στη νέα πτήση της εταιρίας δήλωσε ότι: "Προσθέσαμε τη δεύτερη πτήση με κύριο σκεπτικό την τόνωση του ενδιαφέροντος της ιταλικής αγοράς για τα τουριστικά θέρετρα της Βόρειας Ελλάδας, προτείνοντας αξιόπιστες παραθεριστικές λύσεις ποιότητας και χαμηλού κόστους. Ένας άλλος λόγος είναι ότι θέλουμε να δώσουμε στο επιβατικό κοινό της Βόρειας Ελλάδας μια ακόμη δυνατότητα, ώστε να ταξιδέψει άνετα και έγκαιρα, με άμεσες ανταποκρίσεις, προς όλο τον κόσμο, αλλά κυρίως προς διηπειρωτικούς προορισμούς. Επίσης, με τη νέα πτήση προσφέρουμε μία επιπλέον διαθεσιμότητα θέσεων, ώστε να καλύψουμε την αυξημένη ζήτηση από τους ταξιδιώτες".
Τα γραφεία της εταιρίας στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται στη Λεωφόρο Νίκης 9Α. Αντιπρόσωπος πωλήσεων της Alitalia στη Βόρεια Ελλάδα είναι η Discover the World Marketing.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024