Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔιακοπές πτήσεων και προσαρμογές δρομολογίων αποφάσισε η Ο.Α. λόγω πολέμου

Διακοπές πτήσεων και προσαρμογές δρομολογίων αποφάσισε η Ο.Α. λόγω πολέμου

Η έναρξη του πολέμου στο Ιράκ οδηγεί και την Ολυμπιακή Αεροπορία στην εφαρμογή έκτακτων επιχειρησιακών μέτρων με στόχο τόσο την ασφάλεια των πτήσεων και των επιβατών, όσο και την διαφύλαξη, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, της απρόσκοπτης λειτουργίας της εταιρίας μέσα σε μια δύσκολη οικονομικά και λειτουργικά περίοδο που αρχίζει σήμερα…

Η έναρξη του πολέμου στο Ιράκ οδηγεί και την Ολυμπιακή Αεροπορία στην εφαρμογή έκτακτων επιχειρησιακών μέτρων<...> με στόχο τόσο την ασφάλεια των πτήσεων και των επιβατών, όσο και την διαφύλαξη, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, της απρόσκοπτης λειτουργίας της εταιρίας μέσα σε μια δύσκολη οικονομικά και λειτουργικά περίοδο που αρχίζει σήμερα.

Πρώτη προτεραιότητα αυτών των έκτακτων, λόγω πολέμου, επιχειρησιακών μέτρων, η διακοπή των πτήσεων προς τη Μέση Ανατολή: Ντουμπάι, Βηρυτός, Αλεξάνδρεια (Κουβέιτ έχει διακοπεί από δεκαημέρου), μείωση συχνοτήτων προς Κάιρο και Λάρνακα, ενώ ειδική μεταχείριση ανάλογα με τις συνθήκες θα έχουν οι πτήσεις προς Τελ-Αβίβ και Τζέντα. Ακόμη η ΟΑ, εάν οι συνθήκες λόγω πολέμου την υποχρεώσουν, θα προχωρήσει στην αναδιάταξη όλων των πτήσεων προς Ευρώπη, ανάλογα με τη ζήτηση, εκτός των Βρυξελλών που θα παραμείνει ως έχει. Θα μειωθούν συχνότητες πτήσεων Εσωτερικού, με γνώμονα πάντα την επιβατική κίνηση. Τα δρομολόγια προς Νέα Υόρκη, Καναδά, και Γιοχάνεσμπουργκ θα πραγματοποιούνται κανονικά.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Ολυμπιακή Αεροπορία χθες βράδυ, Τετάρτη 19 Μαρτίου 2003, πραγματοποίησε κανονικά τις πτήσεις της προς Κάιρο, Τζέντα, Ντουμπάι και Βηρυτό, ενώ για επιχειρησιακούς λόγους δεν πραγματοποιήθηκε η πτήση ΟΑ 301 προς Τελ-Αβίβ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024