Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔρομολόγια στο Πεκίνο ξεκινά η Emirates Airline

Δρομολόγια στο Πεκίνο ξεκινά η Emirates Airline

Μετά τη Shanghai και το Hong-Kong, η αεροπορική εταιρία Emirates Airline ανακοίνωσε πρόσφατα την έναρξη πτήσεων με αεροσκάφος τύπου Airbus Α340-300 και προς το Πεκίνο, την πόλη που θα φιλοξενήσειτους […]

Μετά τη Shanghai και το Hong-Kong, η αεροπορική εταιρία Emirates Airline ανακοίνωσε πρόσφατα την έναρξη πτήσεων με αεροσκάφος τύπου Airbus Α340-300 και προς το Πεκίνο, την πόλη που θα φιλοξενήσει<...>τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2008.

Ο κ. Richard Vaughan, Senior Vice President Εμπορικών Λειτουργιών για την Ανατολική Ασία και την Αυστραλία, δήλωσε σχετικά: “Το Πεκίνο αναμένεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο στρατηγικά σχεδιασμένο χάρτη της Emirates. Είμαστε ευτυχείς για την έναρξη των υπηρεσιών μας στην πόλη του Πεκίνου και ευελπιστούμε πως οι επιβάτες μας θα μοιραστούν μαζί μας τη χαρά αυτή, απολαμβάνοντας και τις μοναδικές προσφορές μας”.

Στη Συνέντευξη Τύπου για την ανακοίνωση της έναρξης λειτουργίας των υπηρεσιών στο Πεκίνο, ο κ. Ghaith Al Ghaith, Executive Vice President Commercial Operations Worldwide της Emirates, ζωγράφισε τα μάτια ενός κινέζικου λιονταριού σε παραδοσιακή τελετή για την ευοίωνη έναρξη των πτήσεων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024