Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔύο ακόμα βραβεύσεις για την Thai Airways

Δύο ακόμα βραβεύσεις για την Thai Airways

Κατά την απονομή των `20ων ASEANTA Awards for Excellence 2006`, η Thai Airways βραβεύθηκε στην κατηγορία `Best ASEAN Travel Article`για το άρθρο με τίτλο `A Fragile Force`, το οποίο δημοσιεύτηκε […]

Κατά την απονομή των `20ων ASEANTA Awards for Excellence 2006`, η Thai Airways βραβεύθηκε στην κατηγορία `Best ASEAN Travel Article`<...>για το άρθρο με τίτλο `A Fragile Force`, το οποίο δημοσιεύτηκε στο περιοδικό SAWASDEE που διανεμήθηκε στις πτήσεις Ιουλίου 2005.

Τα βραβεία ASEANTA είναι ταξιδιωτικά / τουριστικά βραβεία, που απονέμονται σε οργανισμούς και εταιρίες ανάμεσα σε 10 χώρες της Ασίας, και οργανώνονται από την Asean Tourism Association (ASEANTA). Το 2006 ήταν η εικοστή φορά που η τελετή βράβευσης του ASEANTA οργανώθηκε και η οποία έλαβε χώρα στο Davao City στις Φιλιππίνες, παράλληλα με την τελετή έναρξης του Asean Toursim Forum 2006. Η χώρα που φιλοξενεί την τελετή των βραβείων κάθε χρόνο εναλλάσσεται.

Η Thai Airways, σύμφωνα με ανακοίνωση της, είναι η μοναδική βραβευμένη Ταϊλανδική εταιρία και είναι μία από τις τρεις που έλαβε βραβείο ποιότητας (Award for Excellence), μαζί με τη Malaysian Tourism Authority και τη Mandarin Oriental.

Επιπλέον, η Thai Airways πρόσφατα κατέλαβε και την πρώτη θέση στο `Cellars in the Sky Awards 2005` στην κατηγορία `Best Sparkling Wine` (Καλύτερη Σαμπάνια) η οποία προσφέρεται στη πρώτη θέση, σε μια έρευνα που έγινε από το περιοδικό Business Traveller και το Wine International. Η Thai Airways έλαβε το `Cellars in the Sky Award 2005` για το σερβίρισμα της Γαλλικής σαμπάνιας Moet et Chandon Dom Perignon Vintage 1996, στην κατηγορία `Best Sparkling`. Στο παρελθόν, η Τhai έχει λάβει ακόμα δύο βραβεία ποιότητας κρασιού από το Business Traveller.

Αξίζει να αναφερθεί ότι για περισσότερο από δυο δεκαετίες, το Business Traveller οργανώνει το ετήσιο `Cellars in the Sky Awards`. Το Business Traveller συνεργάζεται με το περιοδικό Wine International, το οποίο οργανώνει το International Wine Challenge. Συνολικά 30 αεροπορικές εταιρίες υπέβαλαν επιλογή των κρασιών τους στο τυφλό τεστ για το διαγωνισμό `Cellars in the Sky`.

Υπενθυμίζεται ότι η Thai Airways πετάει με Boeing 777-300 απευθείας από Αθήνα προς Μπανγκόκ με ανταποκρίσεις σε ολόκληρη τη Νοτιοανατολική Ασία και την Ωκεανία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024