Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔύσκολες στιγμές για την Alitalia

Δύσκολες στιγμές για την Alitalia

Παρά τις περικοπές εξόδων που έχει ήδη κάνει η Alitalia, η οικονομική της κατάσταση παραμένει πολύ άσχημη, γεγονός που πλέον ανακοινώνεται και επίσημα. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της εταιρίας Giuseppe Bonomi, […]

Παρά τις περικοπές εξόδων που έχει ήδη κάνει η Alitalia, η οικονομική της κατάσταση παραμένει<...> πολύ άσχημη, γεγονός που πλέον ανακοινώνεται και επίσημα.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της εταιρίας Giuseppe Bonomi, δήλωσε σύμφωνα με τις ιταλικές εφημερίδες ότι η Alitalia, “δεν έχει πάνω από ένα μήνα ζωής”, αν δεν υποστηριχθεί οικονομικά από την ιταλική κυβέρνηση.

Ο κ. Bonomi έκανε την παραπάνω δήλωση στα ιταλικά μέσα ως απάντηση σε σχόλια που έγιναν στο Λονδίνο από τον ιταλό υπουργό Εργασίας Roberto Maroni, ο οποίος δήλωσε πολύ ανήσυχος για το μέλλον της κρατικής αεροπορικής εταιρίας της Ιταλίας και ομολόγησε πως η κυβέρνηση δεν κάνει αρκετά γι` αυτήν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024