Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές Εταιρίες«Εγκαίνια» πτήσεων προς την Ιορδανία – Το πτητικό πρόγραμμα της TUS Airways
Αερομεταφορές

«Εγκαίνια» πτήσεων προς την Ιορδανία – Το πτητικό πρόγραμμα της TUS Airways

Νέοι προορισμοί προστίθενται στο καλοκαιρινό πρόγραμμα της TUS Airways.

Η TUS Airways, θα ξεκινήσει απευθείας πτήσεις μεταξύ Λάρνακας και Αμμάν στην Ιορδανία για πρώτη φορά. Οι πτήσεις μεταξύ Λάρνακας και Αμμάν θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από την 1η Ιουνίου 2023, με τιμές που ξεκινούν από 76 ευρώ για μονή διαδρομή.

Η πρωτεύουσα της Ιορδανίας, το Αμμάν προσφέρει στους επισκέπτες μια μεγάλη ποικιλία από αξιοθέατα, από τα αρχαία ερείπια του Ρωμαϊκού Αμφιθεάτρου, μέχρι εμπνευσμένα μουσεία και γκαλερί τέχνης και φυσικά υπέροχες γεύσεις της τοπικής ανατολίτικης κουζίνας. Οι επισκέπτες μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς κάνοντας μια βόλτα στην πόλη με το μοναδικό συνδυασμό παλιού και νέου, ανατολής και δύσης.

Πέρα από το αστικό τοπίο, η Ιορδανία προσφέρει στους επισκέπτες πολύ περισσότερα, όπως την ιστορική Νεκρά Θάλασσα, το εκπληκτικό θέρετρο της Άκαμπα στην Ερυθρά Θάλασσα και την ιστορική τοποθεσία της ερήμου της Πέτρας. Για αιώνες η Ιορδανία υποδέχεται θερμά τους επισκέπτες με τα πολλά Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς, τα μαγευτικά τοπία της ερήμου και τους πραγματικά φιλόξενους ανθρώπους, καθιστώντας την τον τέλειο προορισμό για να απολαύσετε την αληθινή εμπειρία της Μέσης Ανατολής.

Ο Chief Executive Officer της TUS Airways, κ. Ahmed Aly, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την έναρξη πτήσεων στο Αμμάν, μια από τις αρχαιότερες πόλεις της Μέσης Ανατολής και πρωτεύουσα της Ιορδανίας. Στόχος μας είναι να στηρίξουμε τα αναπτυσσόμενα τουριστικά προγράμματα μεταξύ Κύπρου και Ιορδανίας, καθώς επίσης και τις διευρυμένες εμπορικές και οικονομικές δραστηριότητες μεταξύ αυτών των γειτονικών χωρών. Υψώνοντας με περηφάνια την κυπριακή σημαία σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, στοχεύουμε να προσφέρουμε μια απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία τόσο για τους Κύπριους όσο και για τους ξένους επισκέπτες, προσφέροντας ισχυρή περιφερειακή συνδεσιμότητα σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο».

→TUS Airways: Ανακοινώθηκαν νέες απευθείας πτήσεις προς Μπρατισλάβα και Κόσιτσε

Εκτός από το Αμμάν, η TUS Airways θα πραγματοποιεί αυτό το καλοκαίρι πτήσεις από Λάρνακα προς Παρίσι (Charles de Gaulle), Ηράκλειο, Χανιά, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Πρέβεζα, Μπρατισλάβα, Κόζιτσε και το Τελ Αβίβ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024