Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςEmirates: Απέσπασε 5 κορυφαίες διακρίσεις στα βραβεία ULTRA και APEX
5 βραβεία για την αεροπορική εταιρεία

Emirates: Απέσπασε 5 κορυφαίες διακρίσεις στα βραβεία ULTRA και APEX

Emirates

Η αεροπορική εταιρεία ξεχώρισε για τις κορυφαίες υπηρεσίες της, το παγκόσμιο δίκτυό της και τις καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες στην κατηγορία της.

Σάρωσε και στις δύο τελετές απονομής ULTRA 2022 και APEX 2023 η αεροπορική εταιρεία Emirates. Συγκεκριμένα απέσπασε τα βραβεία: «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο» και «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στη Μέση Ανατολή» στα βραβεία ULTRA 2022, και τα «Βραβείο Παγκόσμιας Κλάσης», «Παγκόσμια Επίσημη Βαθμολογία Αεροπορικής Εταιρείας 5 Αστέρων» και «Βραβείο Επιλογής Επιβατών για την Καλύτερη Παγκόσμια Ψυχαγωγία» στα APEX 2023.

Ο Sir Tim Clark, Πρόεδρος της Emirates Airline, παρευρέθηκε στην εκδήλωση στο Λονδίνο και παρέλαβε τα βραβεία ULTRA, ενώ ο Patrick Brannelly, SVP Λιανικής, IFE & Συνδεσιμότητας, παρευρέθηκε στα βραβεία APEX στην Καλιφόρνια.

Σε συνέχεια των δύο τελετών απονομής των βραβείων, ο Sir Tim Clark, Πρόεδρος της Emirates Airline, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που διακριθήκαμε -για ακόμη μια φορά- στα βραβεία ULTRA 2022 και APEX 2023. Οι συγκεκριμένες διακρίσεις αντικατοπτρίζουν τη σκληρή δουλειά και τη δέσμευση των μελών της ομάδας μας να κάνουν το  «fly better» της Emirates πραγματικότητα για τους επιβάτες μας παγκοσμίως. Πραγματοποιήσαμε μια επένδυση πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων για να αναβαθμίσουμε τον εσωτερικό χώρο καμπινών σε περισσότερα από 120 αεροσκάφη, ανανεώσαμε τα μενού και πραγματοποιήσαμε μια σειρά από ενέργειες που θα «απογειώσουν» την ταξιδιωτική εμπειρία της Emirates. Διατηρώντας ένα διευρυμένο δίκτυο, το οποίο περιλαμβάνει περισσότερους από 130 προορισμούς, η Emirates θα συνεχίσει να συνδέει τον κόσμο με στιλ και άνεση, μέσω του κόμβου στο Ντουμπάι».

Ο Nick Perry, Πρόεδρος της Ultratravel, πρόσθεσε: «Αυτά τα βραβεία αποτελούν φόρο τιμής, όχι μόνο στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει η Emirates στους επιβάτες της, αλλά και στο γεγονός ότι ο δημοφιλής κόμβος της στο Ντουμπάι παρέμεινε ανοιχτός και η Emirates συνέχισε να πετά καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας –διασφαλίζοντας την παροχή υπηρεσιών σε όσους χρειάζονταν να ταξιδέψουν. Είναι χαρά μου να απονείμω στην Emirates αυτά τα βραβεία τα οποία της ανήκουν επάξια. Ανυπομονούμε να μάθουμε για τις πρόσθετες υπηρεσίες που σχεδιάζει να παρέχει η Emirates την επόμενη χρονιά».

Ο Dr. Joe Leader, Διευθύνων Σύμβουλος της APEX/IFSA, δήλωσε: «Το APEX World Class αποτελεί μια εις βάθος ανάλυση της ποιότητας των υπηρεσιών, της ασφάλειας των αεροπορικών εταιρειών και της προόδου της βιωσιμότητας. Μόλις οκτώ αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο έφτασαν  στην κορυφή του ΑΡΕΧ World Class 2023, με την Emirates να συνεχίζει να διαπρέπει φροντίζοντας για τους επιβάτες της στην Οικονομική Θέση,  παρέχοντας διαχρονικά υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Οι αναβαθμίσεις στην Premium Οικονομική Θέση, τη Διακεκριμένη Θέση και την Πρώτη Θέση συνεχίζουν να θέτουν εξαιρετικά ψηλά τον πήχη. Το σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει της Emirates συνεχίζει να διατηρεί σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, σύμφωνα με περισσότερες από 1 εκατομμύριο πτήσεις που παρέχονται στα βραβεία APEX. Η Emirates είναι η επιλογή των επιβατών της APEX για το 2023, για το καλύτερο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει στον κόσμο».

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024