Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΈνα εκατομμύριο επιβάτες στο ηλεκτρονικό check-in της KLΜ

Ένα εκατομμύριο επιβάτες στο ηλεκτρονικό check-in της KLΜ

Η Ολλανδική αεροπορική εταιρία KLΜ καλωσόρισε στο αεροδρόμιο Schiphol του Aμστερνταμ τον εκατομμυριοστό επιβάτη της που έκανε αυτόματο check-in, o οποίος μάλιστα στη συνέχεια κέρδισε δύο εισιτήρια για όποιον Ευρωπαϊκό […]

Η Ολλανδική αεροπορική εταιρία KLΜ καλωσόρισε στο αεροδρόμιο Schiphol του Aμστερνταμ τον εκατομμυριοστό επιβάτη της που έκανε<...> αυτόματο check-in, o οποίος μάλιστα στη συνέχεια κέρδισε δύο εισιτήρια για όποιον Ευρωπαϊκό προορισμό επιθυμεί.

Ο Bart Vos, KLM`s Senior Vice President Distribution & E-commerce, δήλωσε ότι: “Από τις αρχές Απριλίου το 50% του check-in της KLM γίνεται με αυτόματο τρόπο στο Schiphol, με 40 αυτόματες μηχανές check-in και 24 χώρους παραλαβής αποσκευών. Έτσι η KLM πραγματοποίησε το αίτημα των επιβατών σχετικά με την επάρκεια χώρων και μηχανών και έδωσε μεγαλύτερη έμφαση στον έλεγχο της ταξιδιωτικής διαδικασίας. Ύστερα από αυτές τις ενέργειες, οι πολύωρες αναμονές στο χώρο του check-in θα ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Ο μέσος όρος χρήσης αυτόματων μηχανών είναι σήμερα 37% σε ολόκληρη την Ολλανδία. Αυτό το ποσοστό αναμένεται να φτάσει το 50% ως το τέλος του χρόνου.”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024