Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΈναρξη της εμπορικής λειτουργίας της Athens Airways από την Αλεξανδρούπολη
Στις 12 Φεβρουαρίου η πρώτη πτήση προς Καβάλα

Έναρξη της εμπορικής λειτουργίας της Athens Airways από την Αλεξανδρούπολη

Η Athens Airways ξεκίνησε την εμπορική λειτουργία της την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου με την πρώτη πανηγυρική πτήση προς Αλεξανδρούπολη. Στο Αεροδρόμιο “Δημόκριτος” έγιναν τα εγκαίνια των γραφείων της Athens Airways […]

Η Athens Airways ξεκίνησε την εμπορική λειτουργία της την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου με την πρώτη πανηγυρική πτήση προς<...> Αλεξανδρούπολη. Στο Αεροδρόμιο “Δημόκριτος” έγιναν τα εγκαίνια των γραφείων της Athens Airways από τον Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης, παρουσία πολλών επισήμων όπως βουλευτές του Νομού Έβρου, ο διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, ο αερολιμενάρχης του αεροδρομίου της Αλεξανδρούπολης, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι ταξιδιωτικών πρακτορείων και δημοσιογράφοι.

Την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου θα γίνει η πρώτη πτήση της Athens Airways προς Καβάλα και θα συνοδευτεί από τα εγκαίνια των γραφείων της Athens Airways στο Αεροδρόμιο “Μέγας Αλέξανδρος”. Σε αντίθεση με την πρώτη πτήση προς Αλεξανδρούπολη που μετέφερε μόνο στελέχη και συνεργάτες της εταιρείας, η πτήση προς Καβάλα θα είναι ανοιχτή για όλους τους επιβάτες που θα θελήσουν να ταξιδέψουν.

Για τις πρώτες πτήσεις προς Καβάλα, όπως και για όλες τις πτήσεις της Athens Airways για τον πρώτο καιρό, οι επιβάτες μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο με μόνο 1€!

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024