Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕνισχύει την παρουσία της στην Αφρική η Qatar Airways

Ενισχύει την παρουσία της στην Αφρική η Qatar Airways

Ενισχύει το δίκτυο των δρομολογίων της η Qatar Airways, προς την Αφρική, η Qatar Airways με την έναρξη προγραμματισμένων πτήσεων προς την Τανζανία από τις αρχές του 2007. Συγκεκριμένα, από […]

Ενισχύει το δίκτυο των δρομολογίων της η Qatar Airways, προς την Αφρική, η Qatar Airways με την έναρξη προγραμματισμένων πτήσεων προς την Τανζανία από τις αρχές του 2007.<...>

Συγκεκριμένα, από τις 9 Ιανουαρίου, η Qatar Airways θα εξυπηρετεί την πρωτεύουσα της Τανζανίας Dar Es Salaam τέσσερις φορές την εβδομάδα με δρομολόγια από την Ντόχα, την επιχειρησιακή βάση της εταιρίας και πρωτεύουσα του Κατάρ.

Για το δρομολόγιο θα χρησιμοποιηθεί αεροσκάφος Airbus A319 με οκτώ θέσεις στη κατηγορία Business και 102 θέσεις στην οικονομική κατηγορία.

Ο CEO της Qatar Airways κ. Akbar Al Baker δήλωσε «Αναμένω ότι το Dar Es Salaam θα είναι ένας πολύ δημοφιλής προορισμός για τους τουρίστες από όλο τον κόσμο και είμαι πολύ ευχαριστημένος που καταφέραμε να προγραμματίσουμε το δρομολόγιο προς την Τανζανία μετά από μήνες σχεδιασμού». Και συνέχισε: «Η Qatar Airways πάντα εξετάζει τη δημιουργία δρομολογίων τα οποία είναι στρατηγικής σημασίας τόσο για την αγορά των επαγγελματικών ταξιδιών όσο και για την τουριστική αγορά. Είμαστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση για το δρομολόγιο προς το Dar Es Salaam καθώς όλες οι αναλύσεις και οι έρευνες μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι θα είναι ένα εξαιρετικά επιτυχημένο δρομολόγιο για την Qatar Airways».

Με την προσθήκη του δρομολογίου στο Dar Es Salaam, η Qatar Airways θα καλύπτει 71 διεθνείς προορισμούς στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική την Ινδική χερσόνησο και την Aπω Ανατολή.

Η Τανζανία βρίσκεται στην Ανατολική ακτή της Αφρικής, είναι μια χώρα αντιθέσεων προικισμένη με εξαιρετικά τοπία. Από τη χιονισμένη κορυφή του διάσημου Κιλιμάντζαρο μέχρι τις ηλιόλουστες παραλίες της Ζανζιβάρης και από τις αχανείς εκτάσεις των πεδιάδων στο Σερενγκέτι μέχρι το ενεργό ηφαίστειο Ol Donyo Lengai στην κοιλάδα Rift, οι τουρίστες μπορούν να βιώσουν αξέχαστες εμπειρίες. Η Τανζανία προσφέρει επίσης στους λάτρεις των καταδύσεων πανέμορφους κοραλλιογενείς υφάλους και εθνικά πάρκα

Το Dar Es Salaam είναι η μεγαλύτερη πόλη της Τανζανίας και η πολιτική και οικονομική πρωτεύουσα της χώρας. Βρέχεται από τον ινδικό ωκεανό, και αναπτύχθηκε οικονομικά ως το βασικό εμπορικό λιμάνι της Τανζανίας και ακμάζων κέντρο ολόκληρης της ανατολικής Αφρικής.

Η Qatar Airways στην Αφρικανική ήπειρο εξυπηρετεί σήμερα την Καζαμπλάνκα, το Αλγέρι, την Τυνησία, το Κάϊρο, την Αλεξάνδρεια, το Λούξορ, το Χαρτούμ, την Τρίπολη, το Cape Town, το Γιοχάνεσμπουργκ και το Ναϊρόμπι.

Η έναρξη πτήσεων στο δρομολόγιο για το Dar Es Salaam θα γίνει λίγες εβδομάδες μετά την διεξαγωγή του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος που θα φιλοξενηθεί στο Κατάρ. Μετάξυ 1 και 15 Δεκεμβρίου θα διεξαχθούν στην Ντόχα οι 15οι Ασιατικοί Αγώνες. Η Qatar Airways είναι ο επίσημος αερομεταφορέας των αγώνων και προσβλέπει στην υποδοχή επισκεπτών από όλο τον κόσμο.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024