Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕορτασμοί και προσκλήσεις για την χρονιά του Strauss στην Αυστρία

Εορτασμοί και προσκλήσεις για την χρονιά του Strauss στην Αυστρία

Στα πλαίσια της καμπάνιας για την χρονιά του Strauss, η Austrian Airlines και ο Οργανισμός Τουρισμού της Βιέννης διοργάνωσαν και έγιναν χορηγοί ενός ξεχωριστού σαββατοκύριακου στη Βιέννη, όπου προσκλήθηκαν δημοσιογράφοι, […]

Στα πλαίσια της καμπάνιας για την χρονιά του Strauss, η Austrian<.> Airlines και ο Οργανισμός Τουρισμού της Βιέννης διοργάνωσαν και έγιναν χορηγοί ενός ξεχωριστού σαββατοκύριακου στη Βιέννη, όπου προσκλήθηκαν δημοσιογράφοι, και ιδιοκτήτες των κυριοτέρων οργανισμών στον τομέα της διαφήμισης και των ΜΜΕ.
Το πρόγραμμα διαμορφώθηκε με γνώμονα τον εορτασμό για τον Γιόχαν Στράους με μια μουσική βραδιά, επίσκεψη στην Όπερα και την οικία του Στράους, και με δεξίωση στην Ελληνική πρεσβεία.
Το πρόγραμμα "Strauss is on the air" προβλέπεται να κρατήσει σταθερή την τουριστική κίνηση για την Βιέννη παρά τις κρίσεις και την οικονομική αστάθεια που επικρατεί.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
21/06/2024
20/06/2024
19/06/2024
18/06/2024
17/06/2024
14/06/2024