Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕπαναχρησιμοποίηση παιδικού σταθμού εργαζομένων της ΟΑ στο παλιό αεροδρόμιο
Ερώτηση του βουλευτή Β΄ Αθήνας Φ. Κουβέλη

Επαναχρησιμοποίηση παιδικού σταθμού εργαζομένων της ΟΑ στο παλιό αεροδρόμιο

Ο βουλευτής Β΄ Αθήνας του ΣΥΝ, κ. Φ. Κουβέλης κατέθεσε ερώτηση προς τους υπουργούς Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρ. Διακυβέρνησης, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και Οικονομίας σχετικά με την επαναχρησιμοποίηση παιδικού σταθμού εργαζομένων της…

Ο βουλευτής Β΄ Αθήνας του ΣΥΝ, κ. Φ. Κουβέλης κατέθεσε ερώτηση προς τους υπουργούς Εσωτερικών,<...> Αποκέντρωσης και Ηλεκτρ. Διακυβέρνησης, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και Οικονομίας σχετικά με την επαναχρησιμοποίηση παιδικού σταθμού εργαζομένων της Ολυμπιακής στις εγκαταστάσεις του παλιού αεροδρομίου.

“Στον ευρύτερο χώρο του παλαιού αεροδρομίου στο Ελληνικό λειτουργούσε μέχρι πρόσφατα, σε οικόπεδο ιδιοκτησίας της ΚΕΔ, παιδικός σταθμός για τους εργαζόμενους της Ολυμπιακής.

Ο εν λόγω παιδικός σταθμός, ο οποίος δε βρίσκεται πια σε λειτουργία, είναι πλήρως εξοπλισμένος και θα μπορούσε να αξιοποιηθεί από το Δήμο Ελληνικού για την ικανοποίηση αναγκών των οικογενειών δημοτών της περιοχής σε υπηρεσίες που αφορούν στην παιδική ηλικία όπως π.χ. κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, νηπιαγωγείο κ.λπ. Σχετικό αίτημα έχει υποβάλει στον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ο δήμαρχος Ελληνικού.

Με βάση τα προαναφερόμενα, ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί:

Είναι στις προθέσεις τους να παραχωρήσουν τον εν λόγω κλειστό παιδικό σταθμό στο Δήμο Ελληνικού, προκειμένου να καλυφθούν κατά ένα μέρος οι αυξανόμενες ανάγκες απασχόλησης και εκπαίδευσης μικρών παιδιών σε μια περιοχή, όπου, μετά την απομάκρυνση του αεροδρομίου, δεν υπάρχουν οι ανάλογες υποδομές;”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024