Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕπείγουσα προσγείωση αεροσκάφους στην Μπανγκόκ
Αεροσκάφος της Qantas, τύπου Boeing 747, πραγματοποίησε επείγουσα προσγείωση

Επείγουσα προσγείωση αεροσκάφους στην Μπανγκόκ

Αεροσκάφος της αυστραλιανής εταιρείας Qantas, τύπου Boeing 747, αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Μπανγκόκ και να πραγματοποιήσει επείγουσα προσγείωση εξαιτίας “τεχνικών προβλημάτων”, ανακοίνωσε χθες ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας στην Μπανγκόκ. Όπως αναφέρει […]

Αεροσκάφος της αυστραλιανής εταιρείας Qantas, τύπου Boeing 747, αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Μπανγκόκ και να πραγματοποιήσει επείγουσα προσγείωση εξαιτίας “τεχνικών<...> προβλημάτων”, ανακοίνωσε χθες ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας στην Μπανγκόκ.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, στο αεροσκάφος με προορισμό το Σίδνεϊ επέβαιναν 354 επιβάτες και 18μελές πλήρωμα. Το αεροσκάφος είχε αναχωρήσει το απόγευμα της Τρίτης από την Μπανγκόκ και επέστρεψε στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης σχεδόν δύο ώρες αργότερα, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Qantas στην Μπανγκόκ.

Ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας στην Μπανγκόκ δήλωσε ότι ο πιλότος ζήτησε να προσγειωθεί στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης επικαλούμενος “τεχνικά προβλήματα”. Παραμένει άγνωστο τί προκάλεσε το πρόβλημα, είπε η εκπρόσωπος της Qantas.

“Η Qantas ερευνά τι συνέβη. Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για μηχανικό πρόβλημα”, είπε η εκπρόσωπος και πρόσθεσε ότι οι επιβάτες θα επιβιβαστούν σε άλλο αεροσκάφος για το Σίδνεϊ το πρωί της Πέμπτης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024