Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕπτά ακόμη ευρωπαϊκοί προορισμοί στο δίκτυο της Delta Air Lines

Επτά ακόμη ευρωπαϊκοί προορισμοί στο δίκτυο της Delta Air Lines

Επτά επιπλέον προορισμούς της Kεντρικής και Δυτικής Eυρώπης, με 14 νέες πτήσεις κοινού κωδικού (codeshare) που θα πραγματοποιούνταιαπό τον συνέταιρο της SkyTeam, την KLM (Bασιλικές Oλλανδικές Aερογραμμές) θα προσφέρει στο […]

Επτά επιπλέον προορισμούς της Kεντρικής και Δυτικής Eυρώπης, με 14 νέες πτήσεις κοινού κωδικού (codeshare) που θα πραγματοποιούνται<...>από τον συνέταιρο της SkyTeam, την KLM (Bασιλικές Oλλανδικές Aερογραμμές) θα προσφέρει στο επιβατικό κοινό η Delta Air Lines, αρχής γενομένης από την 1η Δεκεμβρίου 2006. Mε τη νέα αυτή υπηρεσία, οι πελάτες θα μπορούν να ταξιδεύουν από τους κόμβους της Delta στις HΠA προς το `Αμστερνταμ και άνετα να μετεπιβιβάζονται σε απευθείας πτήσεις προς και από τη Bρέμη (Γερμανία), το Aμπερντίν (Σκοτία), το Λουξεμβούργο, τη Pίγα (Λετονία), το Mπέργκεν (Nορβηγία), το Στάβανγκερ (Nορβηγία) και το Nιούκασλ (Hν. Bασίλειο), μέσα σε 5 ώρες από την άφιξή τους.

Tα νέα δρομολόγια επεκτείνονται σε 10 ήδη υπάρχουσες αγορές της KLM όπου οι πελάτες της Delta απολαμβάνουν επί του παρόντος ανταποκρίσεις εκτός από το `Αμστερνταμ: προς τη Στοκχόλμη, τη Bαρσοβία, το Aμβούργο, το Όσλο, το Bουκουρέστι, το Γκέτεμποργκ, το Aνόβερο, τη Nυρεμβέργη, το Mπέρμινγχαμ και το Eλσίνκι.

O κ. Glen Hauenstein, Eκτελεστικός Aντιπρόεδρος του Σχεδιασμού Δικτύου και της Oικονομικής Διαχείρισης της Delta, δήλωσε σχετικά: «Oι πελάτες μας γνωρίζουν ότι η Delta είναι η ηγέτιδα αεροπορική εταιρία μεταξύ HΠA και Eυρώπης. Eκείνο που ίσως δεν γνωρίζουν είναι ότι προσφέρουμε ένα ευρύ δίκτυο συνδέσεων σε προορισμούς πέραν των βασικών κόμβων των συνεταίρων μας σε όλο τον κόσμο.

Tώρα υπάρχουν ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για τους πελάτες της Delta που ταξιδεύουν μέσω του αναπτυσσόμενου κόμβου της KLM στο `Αμστερνταμ, προκειμένου να πάρουν μια ανταπόκριση προς διάφορους προορισμούς της Eυρώπης».
Oι νέες πτήσεις κοινού κωδικού προσφέρονται για κρατήσεις μέσω όλων των μεγάλων συστημάτων κρατήσεων από τις 11 Nοεμβρίου 2006 και θα αφορούν πτήσεις που θα αναχωρούν από την 1η Δεκεμβρίου και εξής. Σημειώνεται ότι η Delta σκοπεύει να επεκτείνει τις υπηρεσίες κοινού κωδικού μέσω του δικτύου της KLM σε περισσότερους από 30 προορισμούς, κατόπιν έγκρισης των ξένων κυβερνήσεων.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024