Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕυρύτατη συνεργασία Olympic Air με τις Κυπριακές Αερογραμμές
Πτήσεις κοινού κωδικού στο δίκτυο δρομολογίων των δύο εταιρειών

Ευρύτατη συνεργασία Olympic Air με τις Κυπριακές Αερογραμμές

Συμφωνία για ευρύτατη συνεργασία μεταξύ της Olympic Air και των Κυπριακών Αερογραμμών υπέγραψαν ο εκτελεστικός πρόεδρος της Olympic Air κ. Γιάννης Καρακαδάς και ο εκτελεστικός πρόεδρος των Κυπριακών Αερογραμμών κ. Γιώργος Μαυρόκωστας, βάζοντας…

Συμφωνία για ευρύτατη συνεργασία μεταξύ της Olympic Air και των Κυπριακών Αερογραμμών υπέγραψαν ο εκτελεστικός πρόεδρος της Olympic Air κ. Γιάννης<...> Καρακαδάς και ο εκτελεστικός πρόεδρος των Κυπριακών Αερογραμμών κ. Γιώργος Μαυρόκωστας, βάζοντας τις βάσεις για την ενίσχυση της παρουσίας των δύο αεροπορικών εταιριών στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης.

Η συμφωνία που υπογράφηκε στη Λευκωσία προβλέπει την πραγματοποίηση απευθείας προγραμματισμένων πτήσεων κοινού κωδικού στο δίκτυο δρομολογίων τόσο της Olympic Air (εσωτερικού και εξωτερικού) όσο και των Κυπριακών Αερογραμμών. Η συνεργασία ξεκινά στις 27 Μαρτίου με πτήσεις κοινού κωδικού από και προς Αθήνα, Ρόδο, Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη, καθώς και Λάρνακα, Πάφο. Από τις 15 Απριλίου θα επεκταθεί για να καλύψει και τους 38 προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού της Olympic Air, καθώς και όλων των πτήσεων των Κυπριακών Αερογραμμών.

Σύμφωνα με την Olympic Air, το επιβατικό κοινό θα διαθέτει μεγαλύτερο φάσμα επιλογών σε ταξίδια, με οικονομικότερο ναύλο, σε δεκάδες ελληνικά νησιά και πόλεις, καθώς και άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς όπου πετούν οι δύο εταιρείες. Ο επιβάτης κάθε εταιρίας θα κερδίζει βαθμούς για τα προγράμματα τακτικών επιβατών Travelair Club της Olympic Air και Sunmiles των Κυπριακών Αερογραμμών για ολόκληρη τη διαδρομή μέχρι τον τελικό προορισμό, ανεξαρτήτως αν το ένα τμήμα του ταξιδιού αφορά τη μια εταιρεία ή την άλλη. Παράλληλα, θα έχει τη δυνατότητα, να εξαργυρώνει τους βαθμούς που εξασφάλισε και στις δύο εταιρίες κερδίζοντας περισσότερα δωρεάν ταξίδια (σχετικές λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα).

Η συνεργασία των δύο αεροπορικών εταιρειών καλύπτει και άλλους τομείς, όπως η παροχή υπηρεσιών εδάφους στα αεροδρόμια Ελλάδας και Κύπρου, η συνεκμετάλλευση των αιθουσών διακεκριμένων επιβατών (VIP lounges) στα αεροδρόμια των δύο χωρών και η διερεύνηση όλων των επιλογών για κοινή αξιοποίηση των υποδομών που διαθέτουν οι δύο εταιρείες στα αεροδρόμια.

Ο κ. Καρακαδάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Οι κοινές μας καταβολές και τα υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης των επιβατών που χαρακτηρίζουν τόσο τις Κυπριακές Αερογραμμές όσο και την Olympic Air ενισχύονται ακόμη περισσότερο από αυτή τη συνεργασία, δημιουργώντας ένα ακόμη μεγαλύτερο δίκτυο για τους επιβάτες μας οι οποίοι θα επωφελούνται και από μια κοινή φιλοσοφία αριστείας των προσφερομένων υπηρεσιών μας. Σήμερα οι Κυπριακές Αερογραμμές και η Olympic Air βάζουν τις βάσεις για μια συνεργασία με εξαιρετικές περαιτέρω προοπτικές”.

Από την πλευρά του ο κ. Μαυρόκωστας δήλωσε τα εξής: “Χαίρομαι γιατί καρποφόρησε αυτή η κοινή προσπάθεια και είμαι βέβαιος ότι ξεκινά μια καινούρια εποχή στις σχέσεις μεταξύ Κυπριακών Αερογραμμών και Olympic Air με υποσχόμενο μέλλον και για τους δύο οργανισμούς. Οι προοπτικές της νέας συνεργασίας οδηγούν σε ισχυρότερη παρουσία των δύο εταιρειών στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης, σε μια πολύ δύσκολη εποχή για τις αερομεταφορές διεθνώς, προσφέροντας σημαντικά οφέλη και πλεονεκτήματα προς το ταξιδιωτικό κοινό”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

22/05/2024
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024