Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΦωτιά σε αεροπλάνο τύπου Airbus 320 στη Γαλλία
Αναγκαστική εκκένωση αεροσκάφους της ισπανικής Vueling

Φωτιά σε αεροπλάνο τύπου Airbus 320 στη Γαλλία

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της αναγκαστικής εκκένωσης του αεροσκάφους της ισπανικής εταιρείας χαμηλού κόστους Vueling, όταν κατά τη φάση τροχοδρόμησης για απογείωση από το αεροδρόμιο Ορλί του […]

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της αναγκαστικής εκκένωσης του αεροσκάφους της ισπανικής εταιρείας χαμηλού<...> κόστους Vueling, όταν κατά τη φάση τροχοδρόμησης για απογείωση από το αεροδρόμιο Ορλί του Παρισιού, έπιασε φωτιά ο ένας κινητήρας. Οι έξι επιβάτες τραυματίστηκαν ελαφρά στην προσπάθειά τους να κατέβουν μέσω των εξόδων κινδύνου.

Το αεροσκάφος τύπου Airbus 320 μετέφερε 169 επιβάτες και έξι μέλη πλήρωμα και είχε προορισμό την πόλη Αλικάντε της νότιας Ισπανίας.

Η φωτιά ξέσπασε τη στιγμή που το αεροσκάφος κατευθυνόταν προς το διάδρομο απογείωσης και κατασβέστηκε άμεσα από τις πυροσβεστικές δυνάμεις του γαλλικού αεροδρομίου. Αξιωματούχος του αεροδρομίου Ορλί δήλωσε ότι η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024