Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΦρενάρουν ξανά οι διαδικασίες ιδιωτικοποίησης της Ολυμπιακής Αεροπορίας

Φρενάρουν ξανά οι διαδικασίες ιδιωτικοποίησης της Ολυμπιακής Αεροπορίας

Το γνωστό θέμα της ιδιωτικοποίησης της Ολυμπιακής Αεροπορίας συζήτησαν οι συναρμόδιοι υπουργοί Οικονομίας, Νίκος Χριστοδουλάκης και Μεταφορών, Χρίστος Βερελής σε σύσκεψη που είχαν την Πέμπτη, το οποίο όμως δείχνει να […]

Το γνωστό θέμα της ιδιωτικοποίησης της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.> συζήτησαν οι συναρμόδιοι υπουργοί Οικονομίας<...>, Νίκος Χριστοδουλάκης και Μεταφορών, Χρίστος Βερελής σε σύσκεψη που είχαν την Πέμπτη, το οποίο όμως δείχνει να κινείται με ‘ρυθμούς χελώνας’, όπως χαρακτηριστικά τονίζουν δημοσιεύματα.

Τα δεδομένα είναι δύο: αφενός, ότι συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των συμβούλων της κυβέρνησης και των ενδιαφερόμενων επενδυτών και αφετέρου, ότι δεν έχει προς το παρόν επιλεγεί ο προτιμητέος αγοραστής μεταξύ των υποψηφίων (προσφορές έχουν καταθέσει οι επιχειρηματίες Βαρδινογιάννης, Ρέστης και Αλεξάκης).

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το γεγονός ότι, σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Οικονομίας, άλλοι 60 επενδυτές έχουν σπεύσει να ζητήσουν από τους συμβούλους της κυβέρνησης το ενημερωτικό υλικό για την ιδιωτικοποίηση.

Υπενθυμίζεται ότι σύντομα το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών αναμένεται να προχωρήσει στην προκήρυξη πώλησης της δεύτερης θυγατρικής της Ολυμπιακής Αεροπορίας, της Galileo Hellas, αλλά και στην αναζήτηση στρατηγικών συμμάχων για την τεχνική βάση του εθνικού αερομεταφορέα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024