Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΓια τις πρόσφορες ιδιωτικοποίησης των Ο.Α. ενημερώθηκε χτες η Διυπουργική Επιτροπή

Για τις πρόσφορες ιδιωτικοποίησης των Ο.Α. ενημερώθηκε χτες η Διυπουργική Επιτροπή

Η Διυπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων, επικεφαλής της οποίας είναι ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, ενημερώθηκε χτες από τους χρηματοοικονομικούς συμβούλους του Ελληνικού Δημοσίου Lazard, Εθνική Τράπεζα, Εμπορική Τράπεζα […]

Η Διυπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων, επικεφαλής της οποίας είναι ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, ενημερώθηκε χτες<...> από τους χρηματοοικονομικούς συμβούλους του Ελληνικού Δημοσίου Lazard, Εθνική Τράπεζα, Εμπορική Τράπεζα και Alpha Finance, για το περιεχόμενο των προσφορών, που υποβλήθηκαν στις 13 Απριλίου 2005, στο πλαίσιο της διαδικασίας αποκρατικοποίησης των Ολυμπιακών Αερογραμμών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, “οι χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι, σε συνεργασία με τους νομικούς και λοιπούς συμβούλους, αφού λάβουν τις αναγκαίες διευκρινήσεις από τους υποψήφιους επενδυτές, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο, θα προβούν σε περαιτέρω ανάλυση και αξιολόγηση των προσφορών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024