Τελευταία νέα
HomeΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςGulf Air: Νέα εποχική σύνδεση του Μπαχρέιν με τη Ρόδο – το πρόγραμμα των πτήσεων
Αεροπορικές εταιρείες

Gulf Air: Νέα εποχική σύνδεση του Μπαχρέιν με τη Ρόδο – το πρόγραμμα των πτήσεων

Gulf Air

Η Gulf Air, ο εθνικός αερομεταφορέας του Μπαχρέιν, ξεκίνησε εποχικές πτήσεις προς Ρόδο, δύο φορές την εβδομάδα.

Η Gulf Air, ο εθνικός αερομεταφορέας του Μπαχρέιν, ξεκίνησε εποχικές πτήσεις προς τη Ρόδο. Η πρώτη για φέτος έγινε δεκτή με τον τελετουργικό υδάτινο χαιρετισμό και πλήθος εορταστικών δραστηριοτήτων κατά την άφιξή της στο Αεροδρόμιο “Διαγόρας της Ρόδου.s

Gulf Air

Άφιξη της πρώτης πτήσης της Gulf Air στο Αεροδρόμιο Ρόδου.

Η αεροπορική εταιρεία θα πραγματοποιεί δύο εβδομαδιαίες πτήσεις από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μπαχρέιν (BIA) προς το Αεροδρόμιο της Ρόδου (RHO), από την 1η Ιουνίου έως τις 28 Σεπτεμβρίου, με αεροσκάφη Airbus 320neo. Το νέο δρομολόγιο ενισχύει τη συνδεσιμότητα της Gulf Air και παρέχει στους επιβάτες μεγαλύτερη ευελιξία στα καλοκαιρινά ταξιδιωτικά τους σχέδια.

Σχολιάζοντας τον νέο εποχικό προορισμό της αεροπορικής του Μπαχρέιν, εκπρόσωπος της Gulf Air δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσθέσουμε τη Ρόδο στο δυναμικό δίκτυο της Gulf Air, αυξάνοντας τη συνδεσιμότητα μεταξύ Μπαχρέιν και Ελλάδας σε τρεις προορισμούς: την Αθήνα ως προγραμματισμένος προορισμός και τη Μύκονο ως εποχιακό προορισμό και γιορτάζοντας τώρα την εναρκτήρια πτήση προς τη Ρόδο Αυτή η νέα διαδρομή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της στρατηγικής δέσμευσης της Gulf Air να ενισχύσει το ευρωπαϊκό της δίκτυο, προσφέροντας στους επιβάτες μια ευρύτερη επιλογή προορισμών αναψυχής στην Ευρώπη, όπως η Ρόδος”.

Αρ. πτήσης Συχνότητα Αεροδρόμιο αναχώρησης Ώρα αναχώρησης Αεροδρόμιο άφιξης Ώρα άφιξης
GF 0050 Thu & Sat BAH 09:40 JMK 13:55
GF 0050 Thu & Sat JMK 14:55 RHO 15:45
GF 0051 Thu & Sat RHO 16:45 BAH 20:25

Όλες οι ώρες είναι τοπικές

Αυτή η κίνηση ευθυγραμμίζεται περαιτέρω με τη δέσμευση της Gulf Air για υψηλής ποιότητας ταξιδιωτικές εμπειρίες επιβατών και βελτιωμένες υπηρεσίες που λειτουργούν από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μπαχρέιν, με σύνδεση σε περισσότερους από 60 προορισμούς.

Βίκυ Καραντζαβέλου
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/07/2024
16/07/2024
15/07/2024
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024