Τελευταία νέα
HomeΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςH Air Arabia ξεκίνησε απευθείας πτήσεις προς την Αθήνα
Αεροπορικές εταιρείες

H Air Arabia ξεκίνησε απευθείας πτήσεις προς την Αθήνα

Air-Arabia

Η Air Arabia εγκαινίασε πτήσεις Αθήνα-Σάρτζα, προσφέροντας απευθείας συνδέσεις τέσσερις φορές την εβδομάδα, ενισχύοντας το δίκτυό της στην ΕΕ.

Η Air Arabia, ο πρώτος και μεγαλύτερος αερομεταφορέας χαμηλού κόστους στη Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική, εγκαινίασε χθες την πρώτη πτήση που συνδέει τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών με το Διεθνές Αεροδρόμιο Σάρτζα με τέσσερις απευθείας εβδομαδιαίες πτήσεις κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή.

Η τελετή υποδοχής της πρώτης πτήσης πραγματοποιήθηκε στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, όπου και παρευρέθηκαν ο Adel Al Ali, CEO του Ομίλου Air Arabia,ο πρέσβης της Ελληνικής Δημοκρατίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, κ. Αντώνης Αλεξανδρίδης, ο πρέσβης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Ελλάδα, Dr Ali Obaid Al Dhaheri, καθώς και ανώτερα στελέχη και προσκεκλημένοι. Ακολούθως, στο επίσημο Gala δείπνο που πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα, την έναρξη των πτήσεων της Air Arabia χαιρέτησε θερμά με την ομιλία της, η υπουργός Τουρισμού, κα Όλγα Κεφαλογιάννη.

Πρόγραμμα πτήσεων προς και από την Αθήνα, από τις 28 Ιουνίου 2024 (όλες οι ώρες τοπικές)

Flight Departure Time Arrival Time Aircraft Frequency
G9 685 Athens 14:05 Sharjah 20:00 Airbus A320 Tuesday/Thursday/Friday/Sunday
G9 684 Sharjah 09:10 Athens 13:15 Airbus A320 Tuesday/Thursday/Friday/Sunday
Adel Al Ali

Ο Adel Al Ali, CEO του Ομίλου Air Arabia

Ο Adel Al Ali, CEO του Ομίλου Air Arabia, δήλωσε: “Η Αθήνα είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στο επεκτεινόμενο δίκτυό μας στην ΕΕ από τη Σάρτζα, ΗΑΕ, ακολουθώντας το Μιλάνο και την Κρακοβία. Το νέο αυτό δρομολόγιο προσφέρει στους πελάτες μας στα ΗΑΕ, και πέραν αυτών, περισσότερες ευκαιρίες να εξερευνήσουν την Ελλάδα με τις γνωστές μας υπηρεσίες υψηλής αξίας. Η έναρξη των απευθείας πτήσεων προς την Αθήνα επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε στους επιβάτες μας άνετες, προσβάσιμες και οικονομικές επιλογές συνδεσιμότητας. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους πελάτες μας στην πτήση μας για να γνωρίσουν την πλούσια ιστορία και την πολιτιστική κληρονομιά της Αθήνας”.

Η Air Arabia διαθέτει έναν σύγχρονο στόλο 74 αεροσκαφών Airbus A320 και A321, τα πιο σύγχρονα και με τις περισσότερες πωλήσεις αεροσκάφη τύπου single aisle στον κόσμο. Προσφέροντας στους επιβάτες μια πτητική εμπειρία υψηλής αξίας τα αεροσκάφη είναι εξοπλισμένα με το ‘SkyTime’, τη δωρεάν υπηρεσία streaming εν πτήσει, και το ‘SkyCafe’, την υπηρεσία catering εν πτήσει σε προσιτές τιμές. Επιπλέον, η Air Arabia προσφέρει το ‘Air Rewards’, ένα καινοτόμο και γενναιόδωρο πρόγραμμα επιβράβευσης, μέσω του οποίου οι επιβάτες μπορούν να κερδίζουν, να μεταφέρουν και να ξοδεύουν πόντους.

Air Arabia

Βίκυ Καραντζαβέλου
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/07/2024
16/07/2024
15/07/2024
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024