Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςH Austrian σε κορυφαίες θέσεις στα World Airlines Awards 2010
Δεύτερη στις κατηγορίες Kαλύτερη Τροφοδοσία Business Class και Καλύτερο Προσωπικό Καμπίνας στην Ευρώπη

H Austrian σε κορυφαίες θέσεις στα World Airlines Awards 2010

Η Austrian Airlines επιβραβεύτηκε καταλαμβάνοντας κορυφαίες θέσεις στα World Airlines Awards 2010. Περισσότεροι από 18 εκατ. επιβάτες από πάνω από 100 χώρες συμμετείχαν στη μεγαλύτερη δημοσκόπηση επιβατικού κοινού, ψηφίζοντας την […]

Η Austrian Airlines επιβραβεύτηκε καταλαμβάνοντας κορυφαίες θέσεις στα World Airlines Awards 2010.<...> Περισσότεροι από 18 εκατ. επιβάτες από πάνω από 100 χώρες συμμετείχαν στη μεγαλύτερη δημοσκόπηση επιβατικού κοινού, ψηφίζοντας την Austrian Airlines ανάμεσα στις τρεις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες. Η δεύτερη θέση της Austrian Airlines στην κατηγορία “Kαλύτερη Τροφοδοσία Business Class” αναδεικνύει την αποκλειστική υπηρεσία DO&CO εν πτήσει. Η Austrian Airlines ήταν η μοναδική ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία που κατετάγη στις τρεις κορυφαίες θέσεις. Επίσης, κατέλαβε τη 2η θέση στην κατηγορία “Καλύτερο Προσωπικό Καμπίνας”, που υποδηλώνει ότι η Austrian Airlines είναι Νούμερο 2 στην Ευρώπη σε αυτή την κατηγορία.

Εκ μέρους του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Austrian, ο Andreas Bierwirth δήλωσε τα εξής: “Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που καταφέραμε να απολαύσουμε αυτές τις κορυφαίες θέσεις με τα μέλη του προσωπικού μας. Τα επίπεδα της εταιρίας μας όσον αφορά την ποιότητα και τις υπηρεσίες θεωρούνται από τα ανώτερα του κόσμου. Το προσωπικό αέρος και η αποκλειστική υπηρεσία DO&CO μας διακρίνουν ολοφάνερα συγκριτικά με το διεθνή ανταγωνισμό”.

Η Skytrax, εταιρεία δημοσκοπήσεων με εξειδίκευση στην αεροπορική βιομηχανία, διενεργεί την έρευνα αυτή από το 1999.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024