Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςH easyJet ξεκινά πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Gatwick με δυσκολίες και παράπονα για το αεροδρόμιο των Αθηνών

H easyJet ξεκινά πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Gatwick με δυσκολίες και παράπονα για το αεροδρόμιο των Αθηνών

Η easyJet ανακοίνωσε την έναρξη νέας καθημερινής πτήσης από την Αθήνα για το αεροδρόμιο του Gatwick στο Λονδίνο, φθάνοντας έτσι τις τρεις πτήσεις την ημέρα. Οι νέες πτήσεις, που θα […]

Η easyJet<.> ανακοίνωσε την έναρξη νέας καθημερινής πτήσης από την Αθήνα για το αεροδρόμιο του Gatwick στο Λονδίνο, φθάνοντας<...> έτσι τις τρεις πτήσεις την ημέρα. Οι νέες πτήσεις, που θα ξεκινήσουν την 1 Ιουλίου 2002, πωλούνται ήδη στο δικτυακό τόπο της εταιρίας.

Το δρομολόγιο αυτό εντάσσεται στο πρόγραμμα ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της εταιρίας από το αεροδρόμιο Gatwick που βρίσκεται νότια του Λονδίνου. Φυσικά η easyJet διατηρεί και τις δύο καθημερινές πτήσεις της για το αεροδρόμιο Luton, που βρίσκεται βόρεια της Αγγλικής πρωτεύουσας, προσφέροντας έτσι στους πελάτες της την επιλογή του αεροδρομίου που προτιμούν ανάλογα με τον τελικό τους προορισμό.

Η νέα αυτή πτήση, έρχεται να αναπληρώσει εν μέρει το κενό που άφησαν με την αποχώρησή τους άλλοι αερομεταφορείς στη γραμμή Αθήνα-Λονδίνο, που είχε σαν αποτέλεσμα την αύξηση της ζήτησης και συγχρόνως της τιμής των ναύλων, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της εταιρίας.

Η easyJet με ανακοίνωση της δήλωσε ότι 'η αύξηση της δραστηριότητας της easyJet στην Αθήνα θα ήταν σημαντικά μεγαλύτερη, όπως άλλωστε συνέβη σε όλο το υπόλοιπο δίκτυο της εταιρίας. Δυστυχώς, η εμπορική πολιτική του Αεροδρομίου των Σπάτων καθιστά απαγορευτική κάθε σοβαρή προσπάθεια ανάπτυξης. Είναι οξύμωρο ότι, με την ανοχή της πολιτείας, η κύρια τουριστική μας πύλη, αποδεικνύεται ο σημαντικότερος αποτρεπτικός παράγοντας στην αύξηση της τουριστικής κίνησης στη χώρα μας.'

Επίσης, η easyJet μετά από σχετική διαρροή στο Βρετανικό τύπο διευκρίνισε ότι βρίσκεται σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με το 3i Group plc, κύριο μέτοχο της αεροπορικής εταιρίας χαμηλού κόστους GO, σχετικά με την πιθανότητα εξαγοράς της εταιρίας αυτής.

Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε τελικό στάδιο και πρόθεση της εταιρίας είναι η ολοκλήρωση της συμφωνίας εξαγοράς να αποφασιστεί μόνο αν αυτή είναι συμφέρουσα για τους μετόχους, τους πελάτες και το προσωπικό της easyJet.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024