Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςH Lufthansa επεκτείνεται στην Αφρική- Νέες πτήσεις προς Libreville
Nέο δρομολόγιο προς την πρωτεύουσα της Γκαμπόν

H Lufthansa επεκτείνεται στην Αφρική- Νέες πτήσεις προς Libreville

H Lufthansa επεκτείνει τις υπηρεσίες της στη Δυτική και Κεντρική Αφρική και προσθέτει άλλον ένα νέο προορισμό στο δίκτυό της. Από τις 15 Ιουλίου 2009, η αεροπορική εταιρία θα πετά […]

H Lufthansa επεκτείνει τις υπηρεσίες της στη Δυτική και Κεντρική Αφρική και προσθέτει άλλον ένα νέο προορισμό στο δίκτυό<...> της. Από τις 15 Ιουλίου 2009, η αεροπορική εταιρία θα πετά πέντε φορές την εβδομάδα από τη Φρανκφούρτη μέσω Aκρα, Γκάνα, προς Libreville, πρωτεύουσα της Γκαμπόν. Το δρομολόγιο θα εκτελείται με αεροσκάφη Airbus A340 και A330, με καμπίνα Πρώτης Θέσης, Θέσης Business και Οικονομικής Θέσης.

“Με την πρόσφατη προσθήκη του Libreville, η Lufthansa προσφέρει πλέον στους πελάτες πτήσεις προς 15 προορισμούς στην Αφρική”, δήλωσε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Lufthansa Passenger Airlines, κ. Karl-Ulrich Garnadt. “Συνεπώς, συνεχίζουμε να ακολουθούμε τη στρατηγική της ενσωμάτωσης όλων των βασικών αναπτυσσόμενων αγορών της Αφρικής στο δίκτυό μας”.

Η Γκαμπόν διαθέτει εκτενή αποθέματα πετρελαίου και μαγγανίου και είναι σημαντικός εξαγωγέας ξυλείας. Μέσω των εμπορικών συναλλαγών πρώτων υλών με εταιρίες σε ΗΠΑ, Κίνα και Ευρώπη, η χώρα παρουσιάζει ΑΕΠ άνω του μέσου όρου. H Γκαμπόν βρίσκεται στις ακτές της Κεντρικής Αφρικής που βρέχονται από τον Ατλαντικό και διασκελίζει τον Ισημερινό. Η πρωτεύουσα Libreville, ένα λιμάνι με πληθυσμό άνω του μισού εκατομμυρίου, είναι το οικονομικό και πολιτικό κέντρο της χώρας.

“Το δίκτυο διαδρομών μας αναπτύσσεται σταθερά, ειδικά στη Δυτική και Κεντρική Αφρική», εξηγεί ο κ. Garnadt. “Μόνο τον τελευταίο χρόνο προσθέσαμε στο πρόγραμμά μας 2 νέους προορισμούς, το Μαλάμπο, στην Ισημερινή Γουινέα και τη Λουάντα, πρωτεύουσα της Ανγκόλα. Πριν από λίγες ημέρες αυξήσαμε τη συχνότητα προς Ανγκόλα σε δύο πτήσεις την εβδομάδα. Επιπλέον, από την 1η Ιουλίου 2009, θα εξυπηρετούμε στο πρόγραμμά μας την Aκρα, με απευθείας πτήση, πέντε φορές την εβδομάδα, αντί της πτήσης με ενδιάμεσο σταθμό στο Λάγος της Νιγηρίας.

Συμπεριλαμβανομένων των προορισμών Ντουάλα και Γιαούντε (και τα δύο στο Καμερούν) που καλύπτει η SWISS, οι πελάτες της Lufthansa έχουν επιλογή από 31 πτήσεις την εβδομάδα προς 8 προορισμούς σε αυτή τη δυναμική οικονομική περιφέρεια της Δυτικής και Κεντρικής Αφρικής”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024