Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαH Norse Atlantic Airways ξεκινά απευθείας πτήσεις Αθήνα – Νέα Υόρκη JFK
Αεροπορικές εταιρείες

H Norse Atlantic Airways ξεκινά απευθείας πτήσεις Αθήνα – Νέα Υόρκη JFK

Norse Atlantic Airways
Ο Bjorn Tore Larsen, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Norse Atlantic Airways.

Η Norse Atlantic Airways ξεκίνησε πτήσεις Αθήνα-Νέα Υόρκη με Boeing 787, προσφέροντας έως και πέντε φορές την εβδομάδα κατά το καλοκαίρι.

Η Norse Atlantic Airways γιόρτασε την έναρξη των πρώτων απευθείας πτήσεών της μεταξύ Αθήνας και του αεροδρομίου της Νέας Υόρκης JFK. Οι πτήσεις πραγματοποιούνται έως πέντε φορές την εβδομάδα κατά τη θερινή περίοδο.

Ο Bjorn Tore Larsen, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Norse Atlantic Airways .

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινούμε αυτή τη νέα απευθείας σύνδεση, προσφέροντας στους ταξιδιώτες έναν βολικό και αποτελεσματικό τρόπο να ταξιδεύουν μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης. Με τη δέσμευσή μας να παρέχουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση και άνεση, οι επιβάτες μπορούν να αναμένουν μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία με την Norse Atlantic”, δήλωσε ο Bjorn Tore Larsen, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Norse Atlantic Airways.

Εκ μέρους του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ, τόνισε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με την έναρξη της νέας απευθείας πτήσης που συνδέει τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών με το JFK, και καλωσορίζουμε θερμά τη Norse Atlantic Airways, έναν συναρπαστικό νέο συνεργάτη στην αεροπορική οικογένειά μας! Η θεαματική αυτή προσθήκη προσφέρει στο επιβατικό κοινό μια εξαιρετική επιλογή με ένα σπουδαίο προϊόν, ενισχύοντας παράλληλα τη διασυνδεσιμότητα της Αθήνας προς τις ΗΠΑ, που αυτή τη στιγμή κατατάσσονται στην κορυφή των σημαντικότερων και πιο δημοφιλών αγορών μας. Ευχόμαστε στον αεροπορικό συνεργάτη μας μια πολύ επιτυχημένη σεζόν και επιβεβαιώνουμε ξανά τη σταθερή δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τα σχέδια ανάπτυξης της αεροπορικής εταιρείας προς και από την Αθήνα”.

Norse Atlantic Airways.

Η κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, ΔΑΑ και η Kristin Berthelsen, Chief of Staff & Culture Officer Norse Atlantic Airways.

Η Norse Atlantic χρησιμοποιεί αποκλειστικά σύγχρονα αεροσκάφη Boeing 787 Dreamliner. Η καμπίνα προσφέρει στους επιβάτες μια χαλαρή και άνετη ταξιδιωτική εμπειρία, με κάθε θέση να περιλαμβάνει μια προσωπική, υπερσύγχρονη ψυχαγωγική εμπειρία. Η καμπίνα Norse Premium προσφέρει μια κορυφαία στον κλάδο διάταξη καθίσματος εύρους 43” με κλίση 12”, επιτρέποντας στους επιβάτες να φτάνουν στον προορισμό τους ανανεωμένοι και έτοιμοι να τον εξερευνήσουν.

Η Norse Atlantic προσφέρει δύο επιλογές καμπίνας: Economy και Norse Premium. Οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν από μια απλή σειρά ναύλων, Light, Classic και Flextra, που αντικατοπτρίζουν τον τρόπο που θέλουν να ταξιδέψουν και ποιες επιλογές είναι σημαντικές για αυτούς. Οι ναύλοι Light αντιπροσωπεύουν την οικονομική επιλογή της Norse, ενώ οι ναύλοι Flextra περιλαμβάνουν το μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος αποσκευών, δύο υπηρεσίες γευμάτων και αυξημένη ευελιξία στα εισιτήρια.

Parousiasi

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

14/06/2024
13/06/2024
12/06/2024
11/06/2024
10/06/2024
07/06/2024