Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Air France συνεχίζει την ανάπτυξή της στην Αφρική
Πέντε νέοι προορισμοί και περισσότερες πτήσεις έως το καλοκαίρι του 2011

Η Air France συνεχίζει την ανάπτυξή της στην Αφρική

Με παρουσία στην Αφρική εδώ και 75 χρόνια, η Air France συνεχίζει να αναπτύσσεται στην περιοχή. Ενώνοντας τις δυνάμεις της με την KLM και με τους εταίρους της στην Αφρική, […]

Με παρουσία στην Αφρική εδώ και 75 χρόνια, η Air France συνεχίζει να αναπτύσσεται στην περιοχή. Ενώνοντας τις δυνάμεις της με την KLM και με τους<...> εταίρους της στην Αφρική, η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες της ένα ευρύτερο δίκτυο με νέους προορισμούς, περισσότερες συχνότητες και απευθείας πτήσεις από και προς Παρίσι-Charles de Gaulle και Schiphol Aμστερνταμ. Ο Όμιλος Air France KLM προσφέρει 43 προορισμούς με 206 εβδομαδιαίες πτήσεις.

Από το χειμώνα 2010-2011, η προσφορά της Air France και της KLM θα αυξηθεί κατά 4% σε σύγκριση με τον περασμένο χειμώνα. Πέντε νέοι προορισμοί από το καλοκαίρι του 2011 (εν αναμονή εγκρίσεως εμπορικών δικαιωμάτων μεταφοράς επιβατών):

  • Bata (Χειμώνας 2010), Ισημερινή Γουινέα, με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις με το A319 Dedicate της Air France
  • Kigali (Χειμώνας 2010), Ρντα, πέντε φορές την εβδομάδα με την KLM, μέσω Entebbe.
  • Freetown (καλοκαίρι 2011), Σιέρα Λεόνε, δύο φορές την εβδομάδα με την Air France.
  • Monrovia (καλοκαίρι 2011), Λιβερία, τρεις φορές την εβδομάδα, με την Air France.
  • Tripoli (Καλοκαίρι 2011), Λιβύη, πέντε φορές την εβδομάδα, με την Air France, καθώς και καθημερινές πτήσεις με την KLM.

Η Air France και η KLM θα ενισχύσουν επίσης το δίκτυο τους προς άλλους πέντε προορισμούς:

  • Pointe Noire, Δημοκρατία του Κονγκό: πέντε πτήσεις την εβδομάδα με την Air France
  • Libreville, πέντε πτήσεις την εβδομάδα με την Air France
  • Malabo, Ισημερινή Γουινέα: καθημερινά από το Σεπτέμβριο του 2010
  • Dar Es Salaam και Kilimandjaro στην Τανζανία, με την KLM καθημερινά.

Η KLM θα αυξήσει επίσης την συχνότητα της προς Tripoli καθημερινά, Abuja/Kano τέσσερεις φορές την εβδομάδα, και Entebbe / Kigali έξι φορές την εβδομάδα.

Συγχρόνως, η Air France βελτιώνει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Η εταιρεία συνεχίζει να εξοπλίζει τα αεροσκάφη της προς την αφρικανική ήπειρο με τη νέα καμπίνα Premium Voyageur. Από φέτος το χειμώνα, η καμπίνα θα είναι διαθέσιμη στο 95% των αφρικανικών προορισμών που εξυπηρετούνται από μεγάλα αεροσκάφη. Η Premium Voyageur προσφέρει στους πελάτες της σε πολύ ανταγωνιστική τιμή, μια ξεχωριστή καμπίνα με 40% περισσότερο χώρο και ένα καινούργιο κάθισμα 48 εκ. φάρδος με 123 μοίρες κλήση. Στις αφρικανικές διαδρομές, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τεσσάρων θέσεων: First, Business, Premium Voyageur, Voyageur και της υπηρεσίας “Dedicate” για επαγγελματίες στον τομέα του πετρελαίου σε επιλεγμένους προορισμούς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024