Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Amadeus υπογράφει συμφωνία πλήρους περιεχομένου με Lufthansa και SWISS
Συμφωνία μέχρι και το τέλος του 2014

Η Amadeus υπογράφει συμφωνία πλήρους περιεχομένου με Lufthansa και SWISS

Η Amadeus, ο κορυφαίος τεχνολογικός συνεργάτης της ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας, η Lufhansa German Airlines και η Swiss International Airlines υπέγραψαν μακρόχρονη συμφωνία πλήρους περιεχομένου. Η συμφωνία, η οποία θα […]

Η Amadeus, ο κορυφαίος τεχνολογικός συνεργάτης της ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας, η Lufhansa German Airlines και<...> η Swiss International Airlines υπέγραψαν μακρόχρονη συμφωνία πλήρους περιεχομένου. Η συμφωνία, η οποία θα έχει διάρκεια μέχρι και το τέλος του 2014, θα εξασφαλίσει στα ταξιδιωτικά γραφεία παγκοσμίως πρόσβαση στο πλήρες περιεχόμενο της Lufthansa και της SWISS μέσω της Amadeus, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

Από την 1η Μαρτίου 2010, ο πλήρης κατάλογος τιμών, δρομολογίων και inventory της Lufthansa και της SWISS, που διατίθενται μέσω των συστημάτων της Amadeus, θα είναι ο ίδιος και θα λειτουργεί υπό τις ίδιες συνθήκες, όπως και εάν διοχετεύονταν από οποιοδήποτε έμμεσο ή άμεσο κανάλι διανομής, διανομέα ή ιστοσελίδα.

“Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την συγκεκριμένη συμφωνία καθώς θα προσφέρει ευελιξία, σταθερότητα και αποτελεσματικότητα σε χιλιάδες ταξιδιωτικά γραφεία σε όλο τον κόσμο που πραγματοποιούν κρατήσεις με την Lufthansa και την SWISS, δύο από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο”, δήλωσε ο κ. Philippe Chereque, εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος της Amadeus.

“Η συγκεκριμένη συμφωνία θα επιφέρει μεγάλη ισορροπία μεταξύ της παροχής αποτελεσματικότητας για την Lufthansa, εξοικονομώντας κόστος και ταυτόχρονα μεγιστοποιώντας τον όγκο εργασιών μας, εξασφαλίζοντας απεριόριστη πρόσβαση σε περιεχόμενο μέσω της Amadeus, έναν από τους σημαντικότερους συνεργάτες διανομής και τεχνολογίας”, σχολίασε ο κ. Thierry Antinori, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Lufthansa.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024