Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ BBT Air – Aviation Services, Γενικός Αντιπρόσωπος Πωλήσεων της Cyprus Airways στην Ελλάδα
Αεροπορικές εταιρείες

Η BBT Air – Aviation Services, Γενικός Αντιπρόσωπος Πωλήσεων της Cyprus Airways στην Ελλάδα

BBT-Air

Η Cyprus Airways ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την BBT Air – Aviation Services, ενισχύοντας την παρουσία της στην Ελλάδα με νέο γραφείο στην Αθήνα, υποσχόμενη αριστεία στην εξυπηρέτηση πελατών και συνεργατών.

Η Cyprus Airways ανακοινώνει τη συνεργασία της με την BBT Air – Aviation Services με το άνοιγμα του νέου της γραφείου στην Αθήνα. Η συνεργασία αυτή σηματοδοτεί μια νέα αρχή και για τις δύο εταιρείες και ενισχύει την υπόσχεση των Κυπριακών Αερογραμμών για άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και των συνεργατών της.

BBT-Air

Ο διορισμός της BBT Air – Aviation Services ως Γενικού Αντιπροσώπου Πωλήσεων (GSA) της Cyprus Airways θα ενισχύσει τις υπηρεσίες και την παρουσία της αεροπορικής εταιρείας στην ελληνική αγορά.

Η Cyprus Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας της Κυπριακής Δημοκρατίας, εκτελεί τακτικές πτήσεις προς διάφορους προορισμούς, σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή, όπως Μιλάνο, Ρώμη,
Βαρκελώνη, Ζυρίχη, Πράγα, Βρυξέλλες, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κω, Πρέβεζα, Σαντορίνη, Σκιάθο, Κέρκυρα, Κρήτη, Τελ Αβίβ, Βηρυτό και Ντουμπάι.

BBT-Air

Δεσμευμένη στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, η Cyprus Airways στοχεύει να προσφέρει υψηλής ποιότητας, απρόσκοπτη και απολαυστική ταξιδιωτική εμπειρία σ’ όλους τους επιβάτες της. Σχολιάζοντας τη συνεργασία, ο κ. Τάσος Μιχαήλ, προσωρινός διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Cyprus Airways, ανέφερε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα είμαστε πιο κοντά στους πελάτες και τους συνεργάτες μας στην Ελλάδα και ανυπομονούμε να ενισχύσουμε τις σχέσεις μας και να προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες από τη νέα μας
τοποθεσία”.

Από τη μεριά του, ο διευθύνων σύμβουλος της BBT Air – Aviation Services, κ. Αντώνης Ορθοδόξου, δήλωσε: “Είμαστε υπερήφανοι που η εταιρεία μας θα προσθέσει μια τόσο δυναμική συνεργασία στο χαρτοφυλάκιό της. Είμαστε βέβαιοι, ότι αυτή η εξέλιξη θα βοηθήσει τόσο την BBT Air, όσο και τις Κυπριακές Αερογραμμές, αλλά κυρίως θα βοηθήσει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και των συνεργατών της αεροπορικής εταιρείας”.

BBT-Air

Το γραφείο είναι στελεχωμένο από μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών, οι οποίοι είναι έτοιμοι να εξυπηρετήσουν κάθε πελάτη της Cyprus Airways.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

14/06/2024
13/06/2024
12/06/2024
11/06/2024
10/06/2024
07/06/2024