Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Cyprus Airways ανοίγει δρομολόγια προς Παρίσι και Ρώμη
Αεροπορικές εταιρείες

Η Cyprus Airways ανοίγει δρομολόγια προς Παρίσι και Ρώμη

“Η απόφαση ευθυγραμμίζεται με τη στρατηγική ανάπτυξης που ανακοινώσαμε νωρίτερα φέτος και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να επεκτείνουμε το δίκτυο και τις συχνότητες των πτήσεών μας προς άλλα κύρια ευρωπαϊκά αεροδρόμια προς όφελος της Κύπρου και της τουριστικής της βιομηχανίας”, δήλωσε ο Paul Sies, διευθύνων σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας.

Η Cyprus Airways ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει πτήσεις προς το Αεροδρόμιο Charles De Gaulle στο Παρίσι από τις 16 Δεκεμβρίου με τρεις πτήσεις την εβδομάδα και προς το αεροδρόμιο Fiumicino στη Ρώμη με δύο πτήσεις την εβδομάδα από τις 20 Δεκεμβρίου.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώνουμε σήμερα δύο σημαντικά δρομολόγια προς σημαντικές ευρωπαϊκές πόλεις. Τόσο το αεροδρόμιο Charles De Gaulle στο Παρίσι όσο και το αεροδρόμιο Fiumicino στη Ρώμη αποτελούν σημαντικές πύλες εισόδου για τον εισερχόμενο τουρισμό και τα επαγγελματικά ταξίδια στην Κύπρο. Αποτελούν επίσης βασικούς κόμβους με πολλαπλές δυνατότητες διεθνών συνδέσεων, αυξάνοντας έτσι τη συνδεσιμότητα της Κύπρου με διάφορες άλλες αγορές”, δήλωσε ο Paul Sies, διευθύνων σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας.

“Παρομοίως, η ανακοίνωση αυτή είναι επίσης επιπλέον ευχάριστα νέα για τους Κύπριους, οι οποίοι θα έχουν πλέον περισσότερες ευκαιρίες να ταξιδέψουν στην Ευρώπη και πέραν αυτής. Η απόφαση αυτή ευθυγραμμίζεται με τη στρατηγική ανάπτυξης που ανακοινώσαμε νωρίτερα φέτος και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να επεκτείνουμε το δίκτυο και τις συχνότητες των πτήσεών μας προς άλλα κύρια ευρωπαϊκά αεροδρόμια προς όφελος της Κύπρου και της τουριστικής της βιομηχανίας”, πρόσθεσε ο κ. Sies.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με το πιο κάτω πρόγραμμα:
Η Cyprus Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας της Κύπρου, επανέλαβε τις δραστηριότητές της το 2016. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει δύο αεροσκάφη Airbus A320, τα οποία επί του παρόντος λειτουργούν σε ένα δίκτυο έξι προγραμματισμένων προορισμών προς την Αθήνα, τη Βηρυτό, το Τελ Αβίβ, το Ερεβάν, το Παρίσι και τη Ρώμη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024