Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Cyprus Airways αποκαλύπτει τη βελτιωμένη ταυτότητα των αεροσκαφών της
Αερομεταφορές

Η Cyprus Airways αποκαλύπτει τη βελτιωμένη ταυτότητα των αεροσκαφών της

Η Cyprus Airways παρουσιάζει μια ανανεωμένη και βελτιωμένη ταυτότητα για τα δύο νέα της αεροσκάφη Airbus A320.

Η Cyprus Airways παρουσίασε μια  ανανεωμένη και βελτιωμένη ταυτότητα για τα δύο νέα της αεροσκάφη Airbus A320, στο πλαίσιο της επανατοποθέτησης και του νέου επιχειρηματικού σχεδίου που ξεκίνησε φέτος. Δύο επιπλέον νέα αεροσκάφη Airbus A320 αναμένεται να ενταχθούν στο στόλο στις αρχές του επόμενου έτους και θα φέρουν επίσης αυτή τη ταυτότητα.

Η νέα ταυτότητα αναπτύσσει το εμβληματικό πράσινο κλαδί ελιάς, μέρος της κυπριακής σημαίας, στο ουραίο πτερύγιο της αεροπορικής εταιρείας με το κείμενο “Cyprus Airways” σε όλη την πλευρά του αεροσκάφους.

Τα κύρια παστέλ χρώματα εμπνεύστηκαν από το moodboard που καταρτίστηκε για να υποστηρίξει την πλατφόρμα του εμπορικού σήματος και συμβάλλουν στη μεταφορά του μηνύματος της χαλάρωσης, της ηρεμίας, της ομορφιάς της αυγής, της ανατολής και της ζεστασιάς της θάλασσας που περιβάλλει το νησί μας.

Το έμβλημα με τη χρυσή γραμμή ενός αγρινού, ενός άγριου προβάτου που βρίσκεται στην Κύπρο και αποτελεί επίσης το εθνικό σύμβολο της Κύπρου, έχει πλέον τοποθετηθεί στους κινητήρες του αεροπλάνου.

Το πρώτο αεροσκάφος, βαμμένο με τη νέα ταυτότητα στην PAD Aviation Technics GmbH στη Γερμανία, έφτασε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας την περασμένη Παρασκευή 21 Οκτωβρίου και το υποδέχτηκε μια υδάτινη αψίδα και πλήθος καλεσμένων, συμπεριλαμβανομένων στελεχών της Πολιτικής Αεροπορίας και τους μετόχους της αεροπορικής εταιρείας.

Σχολιάζοντας την ανανεωμένη αυτή ταυτότητα, ο κ. Paul Sies, διευθύνων σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας, δήλωσε: ” Η Cyprus Airways αντιπροσωπεύει τις αξίες του νησιού και η ταυτότητα μας βασίζεται στην ιστορία, την κληρονομιά και τα χρώματα του νησιού.

“Με την αναθεωρημένη ταυτότητα του εμπορικού μας σήματος, είμαστε σε ιδανική θέση για να γίνουμε ο πρεσβευτής της επιλογής και να αναδείξουμε το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει η Κύπρος. Το ανανεωμένο εμπορικό σήμα θα υποστηρίξει το νέο σλόγκαν της αεροπορικής εταιρείας “Cyprus Airways, Taking you Home”, πρόσθεσε ο κ. Sies.”όπου home σημαίνει ότι θα σας πάμε με ασφάλεια εκεί που είναι η καρδιά σας”

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024