Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Emirates αποκαλύπτει τη νέα εμφάνιση των αεροσκαφών της – Το τρισδιάστατο εφέ
Αερομεταφορές

Η Emirates αποκαλύπτει τη νέα εμφάνιση των αεροσκαφών της – Το τρισδιάστατο εφέ

Η εξωτερική εμφάνιση των αεροσκαφών της διεθνούς αεροπορικής εταιρείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ανανεώνεται για 3η φορά από το 1985.

Η αεροπορική εταιρεία Emirates ολοκλήρωσε την ανανέωση της εξωτερικής εμφάνισης των αεροσκαφών του στόλου της.

Οι αλλαγές στις οποίες έχουμε προβεί στο πτερύγιο και τα φτερά των αεροσκαφών είναι εμφανείς. Στο ανανεωμένο εξωτερικό των αεροσκαφών της Emirates, η σημαία των ΗΑΕ απεικονίζεται στο πτερύγιο και μέσω ενός τρισδιάστατου εφέ. Επιπλέον, τα άκρα των φτερών έχουν βαφτεί κόκκινα, ενώ το λογότυπο της Emirates εμφανίζεται, σε αραβική καλλιγραφία, στο λευκό φόντο. Κατά τη διάρκεια της πτήσης, οι επιβάτες που κάθονται δίπλα στο παράθυρο θα έχουν τη δυνατότητα να αντικρίσουν τα χρώματα της σημαίας των ΗΑΕ που απεικονίζεται στα άκρα των φτερών, πάνω από την άτρακτο.

Επιπροσθέτως, η χρυσή υπογραφή «Emirates», τόσο στα αγγλικά όσο και στα αραβικά, κατά μήκος του αεροσκάφους, είναι πιο έντονη και κατά 32,5% μεγαλύτερη. Στην «κοιλιά» του αεροσκάφους, η αεροπορική εταιρεία έχει διατηρήσει το εμβληματικό της λογότυπο, σε κόκκινο χρώμα, το οποίο εισήγαγε το 2005, ενώ η αναγραφή της ιστοσελίδα emirates.com δεν αναγράφεται πλέον στα αεροσκάφη.

Σημειώνεται ότι η εξωτερική εμφάνιση των αεροσκαφών του στόλου της Emirates ανανεώνεται για τρίτη φορά. Η πρωταρχική εμφάνιση των αεροσκαφών, με την οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της η αεροπορική εταιρεία το 1985, ανανεώθηκε 14 χρόνια αργότερα, με την παράδοση του πρώτου Boeing 777-300 της Emirates στο Dubai Airshow του 1999.

Το πρώτο αεροσκάφος της Emirates που διαθέτει ανανεωμένη εξωτερική εμφάνιση είναι το A6-EOE, τύπου Airbus A380, το οποίο παραδόθηκε από την Emirates Engineering την περασμένη εβδομάδα, και πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στο Μόναχο στις 17 Μαρτίου (πτήση EK51).

Σταδιακά και μέχρι το τέλος του 2023, η ανανεωμένη εξωτερική εμφάνιση θα εφαρμοστεί σε 24 αεροσκάφη της Emirates, συμπεριλαμβανομένων 17 αεροσκαφών τύπου Boeing 777. Όλα τα νέα αεροσκάφη -από το πρώτο Airbus A350, που θα ενταχθούν στον στόλο της Emirates τον Αύγουστο του 2024- θα παραδοθούν με τη νέα εξωτερική εμφάνιση.

Η αρχική εξωτερική εμφάνιση των αεροσκαφών της Emirates -το 1985- σχεδιάστηκε από τη βρετανική εταιρεία Negus & Negus, ενώ  οι επόμενες εμφανίσεις των αεροσκαφών σχεδιάστηκαν από την ομάδα της αεροπορικής. Κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας πορείας της αεροπορικής εταιρείας, στις πολυάριθμες, πολύχρωμες και εντυπωσιακές εμφανίσεις των αεροσκαφών της Emirates εντάσσονταν ειδικές εκδόσεις με στόχο την προβολή χορηγιών, καθώς και στην απεικόνιση ειδικών περιστάσεων όπως η 50ή επέτειος του Ιωβηλαίου των ΗΑΕ και η Expo 2020 Dubai.

Ο Sir Tim Clark, πρόεδρος της Emirates Airline, δήλωσε: «Η εξωτερική εμφάνιση των αεροσκαφών αποτελεί το σήμα κατατεθέν για κάθε αεροπορική εταιρεία. Πρόκειται για την απεικόνιση της ταυτότητάς μας. Μία ταυτότητα για την οποία είμαστε περήφανοι και η οποία έχει ισχυρή παρουσία σε όλες τις πόλεις του δικτύου μας, παγκοσμίως. Στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού της εικόνας μας, προχωρήσαμε στην ανανέωση της εξωτερικής εμφάνισης των αεροσκαφών του στόλου μας, διατηρώντας τα βασικά χαρακτηριστικά της ταυτότητάς μας, όπως τη σημαία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στο πτερύγιο των αεροσκαφών και την αραβική καλλιγραφία».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
12/06/2024
11/06/2024
10/06/2024
07/06/2024
06/06/2024
05/06/2024