Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Emirates υπέγραψε συμφωνία υπηρεσιών TotalCare με τη Rolls-Royce
Παροχή μακροπρόθεσμων υπηρεσιών για μηχανές τύπου Trent για 70 Airbus A350XWB

Η Emirates υπέγραψε συμφωνία υπηρεσιών TotalCare με τη Rolls-Royce

Η Rolls-Royce ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας ύψους 2,2 δισ. δολ. για την παροχή μακροπρόθεσμων υπηρεσιών με την αεροπορική εταιρεία Emirates, για μηχανές τύπου Trent για 70 αεροσκάφη Airbus A350XWB. Αυτή […]

Η Rolls-Royce ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας ύψους 2,2 δισ. δολ. για την παροχή μακροπρόθεσμων υπηρεσιών με την αεροπορική εταιρεία Emirates, για<...> μηχανές τύπου Trent για 70 αεροσκάφη Airbus A350XWB. Αυτή η συμφωνία ισχύει για ολόκληρο το στόλο της αεροπορικής εταιρείας, συνολικά 128 αεροσκάφη.

Ο Tim Clark, πρόεδρος της Emirates Airline δήλωσε: “Τα 70 νέα αεροσκάφη τύπου A350 που έχουν παραγγελθεί θα συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξή μας όταν τεθούν σε λειτουργία τα προσεχή έτη. Η συμφωνία υπηρεσιών TotalCare με την Rolls-Royce είναι ένα σημαντικό βήμα για το χρόνο λειτουργίας των μηχανών A350 XWB, ώστε να είναι οικονομικά αποτελεσματική η διαχείριση τους. Ήδη ως χρήστες των υπηρεσιών TotalCare, προσβλέπουμε στη διατήρηση αυτής της σχέσης με την Rolls-Royce που θα οδηγήσουν σε επιπλέον λειτουργικές βελτιώσεις”.

Ο πρόεδρος της Rolls-Royce- Civil Aerospace ανέφερε: “Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι για την υπογραφή της συμφωνίας με την Emirates, έναν σημαντικό πελάτη, ο οποίος έχει ήδη σε λειτουργία 3 μηχανές τύπου Trent. Με αυτή τη συμφωνία ο στόλος της Emirates που υποστηρίζεται από μηχανές Rolls-Royce θα απολαμβάνει τις υπηρεσίες TotalCare, οι οποίες προσφέρουν σημαντική αξία και επιτρέπουν στους πελάτες τη βελτιστοποίηση των λειτουργιών τους”.

Οι συμφωνίες μακροπρόθεσμων υπηρεσιών TotalCare, είναι σχεδιασμένες να ελαχιστοποιούν το οικονομικό ρίσκο των πελατών και να βελτιώνουν την λειτουργική απόδοση και την αξιοπιστία, επιτρέποντας τους να αφοσιώνονται στις βασικές τους δραστηριότητες.

Η νέα συμφωνία για μηχανές Trent XWB έρχεται δύο μήνες, αφότου η Rolls-Royce κέρδισε ένα συμβόλαιο 1,2 δισ. δολ. για τις μηχανές Trent 700 που χρησιμοποιούνται στα Airbus A330s και για τις μηχανές Trent 800, που δίνουν ισχύ σε 21 Boeing 77s.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024